Birbebekkkbircicek Meme ve mama veriyordum artık sadece emsin istiyorum emziriyorum bazen kızarıyor bağırıyor korktum memeyi bırakıcak diye memeden sonra emzik verdim emip uyuyor , bu şekilde takip etmek istiyorum meme reddine sebep olur mu emzik bebeğim 22 günlük
PirayeMom Birbebekkkbircicek valla ben veriyorum hiç sıkıntı olmuyor. Emdikten sonra emzik veriyorum uyuyor. Bir yaşına kadar emzik sakıncalı görünmüyor aksine emmek istediği için psikolojik olarak iyi geliyor
Esra2425 Birbebekkkbircicek emzik çene kaslarını güçlendirir ben üç çoçuğumada emzik verdim .Tek sıkıntı öğünlerini kaçırmayın emzik ağzında emer durur ağlamazsa bile iki saate bir emzirin bide ağlama sebebi gaz.Öyle zaman oluyorki dk başı sırtını sıvazlıyarak emzirdim ki memeti red etmesin diye.
PirayeMom Birbebekkkbircicek üç buçuk aylık. Bestlak ve hipp emziren anne çayı içiyorum. Yani bebeğin daha küçük olduğu için süt dolumun daha kolay olur
Birbebekkkbircicek PirayeMom ne zamandan beri veriyorsunuz ya memeyi çekince uyandı acaba sütüm yetmiyor da mı açlıktan mı ağlıyor anlamıyorum
PirayeMom Birbebekkkbircicek ağlarken sizi tekmeliyor ayaklarını yukarı cekiyorsa gazdır. Emziği ilk günden beri veriyorum onunla uyuyor uyuyunca kendisi atıyor. Mamayı da sabahları ilk uyandığımda sütüm olmadığı için veriyorum.
egeninumutdenizi Birbebekkkbircicek bende mama veriyordum o daha cok geldigi icin memeyi reddetti emmek istemedi cok agladi memeye yaklasirken sanki iskence ediyorum gibi ama mamayi biraktim yoksa o beni birakacakti emzik konusunda sıkıntı yaşamadım
Birbebekkkbircicek egeninumutdenizi ne kaderlıkken oldu bu , biz daha 22 günlüğüz memeye gelince bagrıyor bazen oluyor bu istemiyor ama biberonu tutuyor emziği tutuyor
Birbebekkkbircicek egeninumutdenizi ama sütüm yetmiyor gibi hissediyorum huzursuz cunku memeden sonra rahatlamıyor bazen
Jdjdjdsj Birbebekkkbircicek bana bazı bebeklerde yapar dediler benimde öyle oluyordu ne kadar aç olursa olsun memede emerek uyumuyordu daha doğrusu uyuyamıyorum dalamıyordu süt akışı gelmeye devam ettiği için ve hala öyle 5 aylığız 😂
Alpbeybi Birbebekkkbircicek bebekten bebeğe değişir. İlk günden beri emzik veriyorum, memeyi reddi yaşamıyorum. 52 günlük
egeninumutdenizi Birbebekkkbircicek 1 2 aylikken oldu tam gun hatırlamıyorum ama biberondan cok geliyor diye memeden az geldigi icin istemiyormus
Jdjdjdsj Birbebekkkbircicek Tok oluncada emzikle uyumak istiyor canım açkendr emzikle uyumak istiyor emerek uyumuyor yani kuzum uykusu gelincede süt geldiği için emmiyordu
egeninumutdenizi Birbebekkkbircicek sut yapan seyler tuket ben keçiboynuzu tozu varmis aktardan aldım 1 tatlı kaşığı sute yada yoğurda kattim tukettim incir yedim . 21 tane kara üzüm.gunluk bir yumurta mutlaka.maden suyu.yesillikler ozellikle marul dereotu