Tiredmomy Ay ayni ben🤯 Gazliydi, agladi agladi kafayi yedim. Gazi bitti, 4.ay atagi basladi. O bitti ek gida cilesi basladi. Yemem de yemem🤯 o bitti meme duskunlugu. Memeden kestim. Uyku problemi derken derken huysuzluk baki kaldi🤯 Hic evde oturmadim, cocugumu aldim aldim ciktim diyenlerin cocuklari akilli uslu koydugun yerde kalan, aglamayan, kendi kendine uyuyan melekler resmen. Benimki uzgunum ama hayatimi hapse cevirdi. Yine de pes etmedim. Olabildigince ciktim. Biraz psikolojik olarak hazirlanmak gerekiyor. Mesela rahatca yemek yiyemeyecegim ama degisiklik olsun demek gibi😅 8 aylikti ilk tatile gittik. Dediginiz gibi 1 yildir evdeydim zorluklara ragmen iyi gelmisti. 2 hafta once gittik 19 aylikti. Zorluklar hala decam etse de havuzda vakit gecirmeyi sevdigi ve esim onumla ilgilendigi icin ben de icimden Bulent Ersoy’un sefam olsun oh oh sarkisi esliginde havuzda bir oraya bir buraya yuzdum💩 Gelecek yila beklentim daha buyuk insallah. Buyudukce ozgurlesip bizi de daha ozgur kilacaklar Allahin izniyle😅