agustosbocegim mustafayamaninannesi bizimde allianz daha önce sigortalı çqlıştım işi bıraktım eşim sigortalı çalışıyor elimden mi karşılanır benim ve kızımın sigortası yoksa ayriyeten sigorta yapmak mı gerekir
mustafayamaninannesi agustosbocegim özel allianz sigortası devam eder mi mi diye sormak istemiştiniz acaba
mustafayamaninannesi agustosbocegim kendim çalışırken şirket yapmıştı benim işten çıkınca iptal oldu tekrar işe girdim yaptılar çocuğa ben yaptırdım benim üstümden ben ödedim parasını iptal olmaz poliçe bi süresi dolana kadar devam eder çünkü parasını benden aldılar kendim işten çıksam bile iptal olmaz
agustosbocegim mustafayamaninannesi çocuğa yaptırmak gerekiyor mu ayriyeten baba sigortqlıysa çocukta bağlı olmuyor mu
Girlpower EdaCanAlp özel aşılar hariç her şeyi karşılıyor 8 muayene hakkı var yılda tahlil ultrason yatılı tedavi vs her şeyi karşılıyor 700 TL ye yaptırdık eşimin sigortasından faydalanarak
Aysenurkk vanilyakokusu biz sekizinci aya gireceğiz 2 hakkı kaldı ki iki kere de acile de gittik evet acil haklardan düşüyor ancak yatış yapacak olursanız haklardan düşmüyor ilk altı ay hep götürdüm artık 9 ve 12. ayda götürürüm
Fatma8988 EdaCanAlp türkiye sigorta yaptırdım eşime kendime bebeğe toplam 1800 civarıydı. Ama kurum anlaşmam var yoksa bu kada ucuz değildir. İyi ki yaptırmışım devam edeceğim
EdaCanAlp Fatma8988 ya sizinde çok uygun olmuş ben 1 haftadır araştırıyorum 3 bin küsür en ucuzu 🤦🏻♀️
Aysenurkk Kbrgnca eşim yapmıştı açıkçası internet üzerinden o yüzden çok bilgim yok ama ray sigortayı arayıp bilgi/ fiyat alabilirsiniz diğer sigorta şirketlerini de acile gittik 2 kez bir sürü tahlil yapıldı bir kuruş ödemedik
mustafayamaninannesi agustosbocegim benim bildiğim olmuyor yine bi ücret ödeyerek yapılıyor yani bizimki öyle allianz uygulamasını indirip bakabilirsiniz isterseniz ama bazı poliçelerde aileyi de kapsıyor bizim poliçede sadece beni kapsıyormuş yada arayıp öğrenebilirsiniz mail adresinizde mutlaka sizin poliçeye bakan arkadaşın numarası vardır
Fatma8988 EdaCanAlp evet baya uygun sendikamız anlaşma yapmış kişi başı 600 tl verdik ortalama.. bebeğiniz kücükse kesin yaptırım derim ilk 1 sene çıkarır o fiyatı
Girlpower EdaCanAlp 370+370 iki adet rotavirüs yaptırdım bu ay menenjitlere başlayacağız fiyatını bilmiyorum