EdaCanAlp Selam anneler tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı aranızda memnun musunuz neleri kapsıyor sizinkiler fiyatlar nasıl ??
EdaCanAlp Wanderlust hangisini yaptırdınız acaba ne kadar oluyor çocuğun yaşına göre mi fiyatlar değişiyor acaba
Daphnemom Özel aşılar hariç tahlil tedavi muayene kapsıyor memnunum. Özel aşı ve muayene olduğu ay neredeyse 1000 lira veriyorduk şimdi sadece özel aşının parası o kadar
EdaCanAlp Daphnemom hangisini yaptırdınız acaba ne kadar oluyor çocuğun yaşına göre mi fiyatlar değişiyor acaba
Aysenurkk Evet biz yaptırdık çook memnunuz tahliller, film, röntgen sınırsız oluyor. muayene hakkınız oluyor genelde 10 tane. Hastane yatış hakkınız oluyor. Özel aşıları filan kapsamıyor
EdaCanAlp Aysenurkk hangisini yaptırdınız acaba ne kadar oluyor çocuğun yaşına göre mi fiyatlar değişiyor acaba
vanilyakokusu Aysenurkk 10 hak hemen bitmiyor mu 🙁malum göz doktoru var işitmeydi vs birde acile gittiğiniz zaman 10 muayene hakkınızdan mı düşüyor ?
EdaCanAlp mustafayamaninannesi hangisini yaptırdınız acaba ne kadar oluyor çocuğun yaşına göre mi fiyatlar değişiyor acaba
Wanderlust EdaCanAlp gitmek istediginiz hastanede gecerli mi bakmaniz gerek, fiyatlar illere gore degisir ama kapsam aynidir. Onceden anadolu hayat yapmistim cocuk dogunca ethica ya gectik memnunuz. Fiyat olarak tek cocuk bilmiyorum biz ailece toplu yaptirdik
mustafayamaninannesi EdaCanAlp iş yerim bana allianz sigortadan yaptırmış poliçe tarihine göre çocuğumuzda yaptırdım ben senelik oluyor mesela ben oğlumu yaptırırken 9 ay civarı vardı kalan günüm ona göre hesaplama yaptılar 480 Li bi rakam ödedim onuda 3 taksit halinde çekiyorlar tek çekim yapmalarını istemiştim aylık kesmeleri lazımmış
EdaCanAlp Nilaraa Muaynelerin tamamı mı çok çok iyi bu sizinde bebek mi çocuğunuz yoksa küçük mü biraz karmaşık oldu ama öğrenmek istediğim sizinle birlikte mi sigortalı oldu çocuk
agustosbocegim mustafayamaninannesi bizimde allianz daha önce sigortalı çqlıştım işi bıraktım eşim sigortalı çalışıyor elimden mi karşılanır benim ve kızımın sigortası yoksa ayriyeten sigorta yapmak mı gerekir
Elif1010 EdaCanAlp Özel aşılar hariç herşeyi kapsıyor memnunum her ay kontrole 450 TL vermek yerine 15 TL veriyorum yıllık 1200 vermiştik sigortaya da 🙏🌸
Aysenurkk vanilyakokusu biz sekizinci aya gireceğiz 2 hakkı kaldı ki iki kere de acile de gittik evet acil haklardan düşüyor ancak yatış yapacak olursanız haklardan düşmüyor ilk altı ay hep götürdüm artık 9 ve 12. ayda götürürüm