Ayduru Ozgeruya bilmiyorum bebeğim bir aylık ilk bebeğim korkuyorum bgn banyo yaptırmiştim ondan mı oldu ne keyfi de hiç yok 😔😔😔
Ayduru -erCansu- ilk bebeğim stres oldum bgn dişarı ya çıktık biraz rüzgar vardı gelince de banyo yaptırdım çok huzursuzlandı bnde ateşine baktım korktum
-erCansu- -erCansu- doğru tabi kimse anasının karnında öğrenmedi ama çok sıcak kalın giydirme 🌸 gazi falan vardir
Cipiti Ayduru Havalar çok sıcak benim bebeğimde bugün dokundum çok sıcak geldi ölçtüm 36.7 normal sayılıyor
26262626 Ayduru ateşi yok annesi korkma. Ayrıca bi aylık bebek havale falan da geçirmezmiş doktor demişti banada.
Ayduru Cipiti burası biraz serin cnm rüzgarlıydı bnde dişarı çıkmiştim bide banyo yaptırdım korktum yani saolun yorumlar ınız için Allah razı olsun
Oguz68 Ayduru bol bol emzir suan sütun en guzel ilac. Atesi de takip edersin yukselirse daha o zman bi saglik kurulusuna basvurursub suan ki durumu normal. Ates aslinda korkulacak bir sey degil 39 lari bulmadigi surece. Vucut suan alisik olmadigi mikroplarla savas halinde.
Seda_yazar Ayduru canın o ateş değil korkma 37.5 ateş sayılır ve sonrası huzursuzluğu gazı falan vardır
Adelezra Ayduru hava okdr sıcakki kendinide ölçsen suan öyle çıkar ama kafası sıcacıksa diş çıkartıyor olabilir