Ftmaozdm Mom0976 demir eksikliginden kaynaklida olabiliyormus sanırım bir doktora gitmek gerekecek 🤦♀️
Haticelif Ftmaozdm benim kızımda öyle, alışveriş yaparken yumuşatıcı kucaklar getirir bi de 😂 tahlillerini yaptırdık çok şükür eksiklik çıkmadı, bi de yapma hayır dedikçe daha çok yapıyolar
Ftmaozdm noluyoya hiçbir fikrim yok ama anladığım kadarıyla bir tek bizde değilmiş bu durum buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂😂
Erkengelenmucizem Ftmaozdm her bebek yapıyor bunu galiba kızım uzun bir sure ıslak mendili ağzına sokup emiyordu daha sonra bir süre ıslak mendili koklamayq başladı şimdi de paketten tek tek çıkartıyor hepsi uzun zaman devam etti ☺️
06012021Alim Ftmaozdm canım benim oglumda öyle ne zaman altını değiştirsem ıslak mendil için ağlıyor benim oğlum üstündeki bebek resmini emiyor.
antropologanne Ftmaozdm Basliga inanilmaz güldüm. Benim kizimda öyle. Yemek yemez ama ıslak mendili elinden almasam yiyip bitiricek sanki. Bence gelisimsel bir sey. Bundan öncede mesela etiket delisiydi. Halilari bile kaldirir etiket arardi. Simdi bunu birakti mesela.
ikraninannesiii Ftmaozdm dediğim gibi tedavi gördü ve artık emme isteği yok ızmırde tedavi edildi bu arada ihmal etme götür canım