Ftmaozdm Bebeğim son 1 haftadır ıslak mendil emmeye başladı her ne kadar ıslak mendil markasını değiştirsem de engellemeye çalışsam da olmuyor ıslak mendil gördüğü anda emmek istiyor neden olabilir acaba
Pembepanterr Ftmaozdm Ahaha benimkide öyle elinden alıyorum ama paketi bulursa açıp alıyor bir yerleri siliyor sonra emiyor yada direk emiyor yerlere koymamaya çalışıyorum paketi 😀
Ftmaozdm Selinglr her hangi bi hastalık belirtisi olabilir mi acaba diye düşündüm ben o yüzden endiselendim
ikizbabymom Ftmaozdm dikkat ediceksin yapacak bişey yok merak ediyolar bi süre sonra da çıkarıp atacak hepsini 22 aylık oldular hâla ellerine geçince hepsini çıkarıyolar
Ftmaozdm Mom0976 normal temiz bir ağız mendilini ıslatıp veriyorum ona yapmıyor ıslak mendile yapıyor
ikraninannesiii Ftmaozdm benim gorumxemin kızı da emiyordu doktora gittiler demir eksikliği nede niyle emiyor dedi
Ftmaozdm ikraninannesiii bende ondan şüpheleniyorum o yuzden sormak istedim başına gelen var mı böyle bir durum diye
ikraninannesiii Ftmaozdm dediğim gibi tedavi gördü ve artık emme isteği yok ızmırde tedavi edildi bu arada ihmal etme götür canım
GoGirl Ftmaozdm gözü gormesin hic kalfirin islak mendil yutup felc geciren cocugu okudugumdan beri en ustlere koyarim
DryMom14 Ftmaozdm Ulaşamayacağı yere koyup engelleyin. Sebze meyve filesi-emzigi alip emip birseyler tatma istegini karşılayabilirsiniz eger ek gidaya gectiyse..ya da damak kasintisi varsa sulu dis kasiyicilar kullanabilirsiniz.