Zelisblt Maviyesil121212 bildiğim kadarıyla ücreti onlar belirliyor, ablanıza gidiyorsa sorsun sadece ütüyü ne kadara yapabileceğini
Maviyesil121212 Zelisblt ücreti kendisi de bilmiyor zaten sadece ütü icin gitmemiş hiç. O bana soruyor ben de bilenlere soruyorum
Maviyesil121212 Egelim Yamanikomm parça bası şeklinde duymadım hiç düşünmedim de abla da saat olarak söyledi saati ne kadar bilmiyorum diye. İkimizin de fikri yok bu konuda 🤷♀️
Yamanikomm Maviyesil121212 arkadasimin ablasina geliyor 15 de iki yada bir kere parca basi aliyordu sonra samimi oldular 150 veriyor her gidisine ama yigintinolursa sanirim fazla veriyormus
Egelim Maviyesil121212 Ben armut üzeri bakmıştım bir ara, parça başına ücret hesaplanıyor, birde ürünün ne olduğuna da, eve şirket dışı gelenler nasıl yapıyor bilmiyorum ama aynı olur muhtemelen. Samimiyet varsa farklı değerlendirir belki.
Maviyesil121212 Egelim samimiyet var annemle oturmaya kahveye gelmişken yapacak ütüyü öyle düşün ama kadının hakkına girmiyim onun da fikri yok cunku
QueenMom__ Maviyesil121212 temizliğe saati 25 di bi ara gelen ablanın. Bence sadece ütü olacağı için 25 yeterli hatta fazla bile. 2 saate de bi sürü ütü yapılır diye düşünüyorum
Egelim Maviyesil121212 Olmadı armut üzeri kendi ütü yoğunlunuza göre bir bakın, parça ürün başı, sonra kadından bir fiyat alıp değerlendirme yaparsınız. Çok altında bir rakam verir diye düşünüyorum
Bebektsk1 Maviyesil121212 aynı durumdayız ütüm hiç bitmiyor daha şimdi az dinleneyim ütüye başlayacam bebek heran gelebilir diye hiç iş bırakmayım diyorum ama bitmiyor🤦🏻♀️
Maviyesil121212 Bebektsk1 aksi gibi nefret ederim ütüden , bütün gün yemek tatlı yapayım koymaz ama ütü 🤦🏻♀️