Pelinzade Kızlar hangi marka kullanıyor sunu yarın marketten almayı düşünüyorum ama markettekilee iyi mi yoksa bebekler için ayrı bir marka mı var
Boylu0104 Pelinzade Canım ben kullandım gogly marka e bebekten almıstım cok severek yedi sonra aptamilinkini aldım hiç beğenmedi
Birbilen Pelinzade Başak markalı pirinç unu almıştım ilk zamanlarda onu vermiştim şimdi tam yulaf unu kullanıyorum dogalsan markası 🤗
Milasmom Pelinzade makarna vitma dan tam pirinc unu aldim ben. Pirinc unu ile tam pirinc unu arasinda fark var. Marketlerdekini degil de tam pirinc ununu kullanin.
asiyeomuribrahim Pelinzade canım arı mama kullanıyorum.oğlum severek yiyor sütlü pirinç unlusunu kullanıyorum ama farklı besinlerden olanları da var
[silindi] asiyeomuribrahim Bulunduğum yerde Özen market var oradan alıyorum. Ama sanki A101de de görmüştüm.
Zeynepeymen Pelinzade neden pırınc unu kullanmayı tercıh ettınız ? Hıç bır yararı yoktur sadece karın tokluğudur cnm.
Hacerr7 Zeynepeymen bence de öyle biz daha geçmedik ek gıdaya pirinç unu yerine muhallebi tarzında ne verebilirim canım sence
Thesra Pelinzade Tam pirinç unu kullanın en faydalısı o diğerlerinin pek bir faydası yok internetten organik pirinç unu diye alabilirsiniz☺️
Sarelim Pelinzade bn e bebek ürünü hammm 'ın kecı sütlü, irmikli keçi boynuzu pekmezli olanını kullanıyorım
HamzaSiracveBen Sarelim ayriyetten hipp combiotic kullanıyorum onu gunduz arı mama yı sabah bir kere ve gece yatarken veroyorum
HamzaSiracveBen Pelinzade arı mama kullanıyorum sütlüsünü 3 aylık 4 aya gectıkten sonra diger cedıtlere baslıcam cokta severek yıyor ☺️☺️☺️
Sarelim HamzaSiracveBen 3 aylıkken kaşık maması mı verdınız. 6. Ayda baslanıyor dıye bılıyorum. Bazılarında 4. Ay yazsa bıle en dogrusu 6. Ay
GizemDulger Ben de pirinç unu veriyorum oğluma günde bir kez. 3 aylık oğlum bu arada. Anne sütü alıyor Bı zararının olduğunu da düşünmüyorum. Çok da severek yiyor valla
Sarelim GizemDulger bağırsak hareketlerini erken aylarda yordugu için kasık mamaları 6. Ayda verilmeli. Yanı anne sütü yetiyorsa kasık mamasına ne gerek var dıye sordum buna kendıme.
GizemDulger Sarelim Sadece kendi sütümle doymuyor maalesef biraz oburuz biz 😂 Mama veriyordum ama çok gaz yaptı ishal falan oldu şuan bizim için mantıklı takviye pirinç unu 😊
Ebrarsare Sarelimben Çorumluym eşim Kırıkkale ama Ankara da oturyz canım 01 den anladım adana olduğunu 😊😊🥰
Hacerr7 Hacerr7 muhallebi pek vermedim canım genelde sebze meyve püresi , kendi yaptığım normal muhallebilerden arada tattırıyorum 😂😂😂😂