yaseminoztrk Solocann herşeye hazırlıklı olmak lazım gerçekten. Kötü düşünmek çağırmak istemiyorum ama ne yazık ki durum bu. Öyle sessiz sedasız gitmeyecekler yani. Dalga geçer gibi çay fırlattılar yangın yerlerine ateşte yapsınlar diye herhalde. Tövbe tövbe
Ahkukulivahkukuli Solocann o kadar uzunc verici ki yaşananlar. Ben konya olayına asla asla inanmıyorum o şekilde olduğuna, bu kadar hersey ust uste geliyor tesadüf değil. Ve saçma bi şekilde konuşma sonunda cay atılıyor sanki milletinin tek ihtiyacı caymis gibi suanda. Ülkemiz ne hale geldi. Ic savas cikacaksa da bastakiler alınsın, halka dokunulmasin
nursocum Solocann Doğru silahlanalım valla jandarma vur emri vermiş. Ormanlık alını yakan biri olursa acımayın vurun demiş
Btlml Solocann Kürt-Türk sorunu diye bir sorun yoktur. sorun pkkdır bunun ayrımını doğru yapmak lazım.Kürtler de TC vatandaşıdır Türkler gibi
Btlml Solocann Konya daki katliamı yapan cehalettir.hangi zihniyet cana kıyıyorsa onun soyu kurusun ırkı farketmekszin
2lokum_moms Btlml hani şu yangınları çıkaranlar var ya onların soyu kurusun işte masum canların hesabı sorulsun onlara
2lokum_moms Solocann yandık ki ne yandık keşke bir an önce secim olsa artık en azından şu sıra halinde giren afganlara bi kimsiniz neyin necisiniz bi sorulsa al işte her yerde yangın çıkıyor bitmiyor sırt çantaların içinde ne oldugu belli oldu 😭😭😭Atamın emanetine sahip çıkamadık bu çok üzüyo beni
SeverusSnape Solocann çay dağıttı cumhurbaşkanı. Bol bol içelim, harareti alır. Gerçekten bizimle eğleniyor. Hepimizle alay ediyor. İnsanlara çay dağıtıyor şu gününde. Bunlara kanacağımızı zannediyor. Kanan varsa da yazıklar olsun, diyecek sözüm yok başka.
Ocak2021 Solocann yaşadığımız herşey bir ders umarim milletimiz dersini alıyordur. Sonucta yaşanan hiç birsey boşuna değil.
pervin_t Solocann her zaman birlikteyiz.Acınız acımız,sevinciniz sevincimizdir.Geçicek üzerimizdeki kara bulutlar inşallah