Elmel Pembepanterr 2 satte bir sağmaya çalışıyorum en geç 3 saat oluyor tabi dün gece uyyyakaip 4 saat sağmamışım artık uyanmak için 10 tane alarm kurcam😬😬😬
Elmel Sln4500 ya inşallah benimde kesilmez artar şuan 45 günlük hc değilse ek gıdaya kadar alsın anne sütü
Pembepanterr Elmel İlk zamanlar gece sağımı önemli canım atlamamaya bak 2 saatte bir sağ genel olarak dediğin gibi 3. Ü geçmesin biraz zorlanıyor insan ama zamanla alışıyorsun 😊
Gizo87 ipekkusum-20 lansinoh elektrikli tekli var. Bir de medela swing var. İkisi de aynı performansı gösteriyor bende.
Zephum Basından beri iki göğüsten 30 cc çıkıyor en fazla sabah 80 cc gördüm uzun uzun sağınca, sütüm az artmaz değil mi, kızım 3 aylık
Elmel Zephum canm beslenmeme özen göster yani bana emzirme danışmanı öyle demişti 3 ana 3 ara öğün 3 litre su birde incir kürü beyaz üzüm dereotu ye arttırır belki ibrahim saracoglunun incir kurunu dene bi
Tuba18 Elmel 4 ay 19 günlük doğduğundan beri böyle daha fazlasını yemez zorlasam kusar hep ondan zorlanıyorum 60 la doyuyor şuan 6 kilo aynı ayda olanlara göre azıcık düşük kilosu
zeynepbalci Elmel alışır canım 45 günlük daha açken ver sağmadan mutlaka emer daha çok artar zamanla aktifliği
AysegulEmre Elmel aynısını bende yaşadım meme reddi oldu doğduğunda 3 gün süt gelmeyince biberonla mama verdik acemi anneyim bilsem verirmiydim biberonla. 4 buçuk aylığız halen sağıyorum öyle veriyorum sütümde hafif azalmalar oldu bu hafta inş kesilmez diye dua ediyorum canım
Zeyneplena34 Elmel Lütfen silikon gögüs ucu kullanın. 10 gün yogun bakimdan çıkınca kızım oda kabul etmedi. Sütüm çook fazla şükürler olsun. Dondurucuya atıyorum. silikon uç ile gündüz mememden emiyor. Gece de biberon ile veriyorum sütümü. Bu şwkilde yapin alışır
Elmel Zeyneplena34 canm benimki kabul ediyor ama şöyle emiyo oda 5 veya 4 dakika sonra ağzında tutuyo emmiyor yani yalancı emzik gibi kullaniyo
Zephum Zeyneplena34 göğüslerim dolgun değil gevsek ondan silikon durmadı aslında biberona alısan bebek için mükemmel icat ama
whitepearlsmother Elmel bende sağarak verdim 11 ay olana kadar kesilme görmedim hatta 30 dk 1 saat sağdığımı bilirim o söyleyenler pekte moral motivasyon verme derdinde değil demek ki kızım 18 aylık 7 ay oldu bırakalı bazen uykumu aldığımda yada ne bileyim çok çok mutlu olduğumda sızlıyordu göğsüm acaba süt çekilmedi mi diye kontrol ettiğimde sıktığımda ucuna geliyo ha emzirdiğim zamanki gibi değil niye geliyo bilmiyorum ama 11 ay boyunca kesilmedi ek gıdaya geçince sağdığımda az geliyo diye moralim bozuldu onu o zamana kadar sağmakta kolay değil bi kaç kere oyun yapıp ısırınca kan topladı göğüs ucum karar verdim bıraktım pek emmeye hevesli de değildi 🤷♀️
Bal91 Elmel ablam 1.5 yaşına kadar sağarak besledi bebeğini canım hiç tutmadı benim bebişimde 3 ay tuttu şuan 7 aylık bende sağarak veriyorum bebeğin akıllı sağma zamanın varsa sıkıntı olmaz ben o konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden benim azaldı biraz sağma sayını yüksek tut