Jdjdjdsj noluyoya evet yavaş yavaş deniyicem kuzum evet her uykuda yani tam kundak sayılmaz bir örtüyle kollarını kapatıyorum öyle çok sıkıp bağlamıyorum
Bade28 AfraZ fön süperge sürekli kucağımda gündüz yarım saat uyuyup uyanıyo gün aydınlanmasıyla ayaktyz🤭
Merlinlin Jdjdjdsj bir gün uyutmaya çalışıyorsunuz ve kendisi istemiyor 🥰 ben de böyle başlıklar açmıştım 6 aya yakın kundaklandı. Birden kendi istemedi. Ellerini kollarını istemsiz hareket ettirmeyi bırakınca uyandıemıyorlae kendilerini.
Bade28 AfraZ kundakta yaptırmadı hiç pilates topunda zıplıoz iki üç gündr iyi biraz susuyo dene sende
Splash-Splash-Love Jdjdjdsj korkusunu üstünden atmak için kundak örtüsü ile sarıyormuş gibi yapabilirsiniz. Yani zamanla o örtüyü ayaklarına kadar indirip tamamen kurtulabilirsiniz. Birden kundaksiz kalmak zor geliyor haliyle doğduğundan beri böyle alışmış
Jdjdjdsj Splash-Splash-Love elini ağzına yüzüne götürmüyor emziğini çıkartıp uyurken ters sokmaya çalışıyor ağzına yoksa kundakşık bir işi kalmadı aşkında onu çözemiyorum
Balogluum Jdjdjdsj kolları güçlendikçe kendi çıkarıyor birsüre sonra ellerini hafifçe tutmayı deneyin