melek2505 Bebegim 2 aylik oldu hala sariligi gecmedi genelde kac gunde gecmesi gerekiyor 38 4 haftada doğdu doktora da soruyoruz surekli kan alip duruyor geçer diye tecrubelerinizi paylasirmisiniz anneler
nilaylks melek2505 bizim doktorumuzda 3-4 aya kadar sürebilir dedi Büyük bir kan sayımı yaptı sorun çıkmadı yani 3-4 ayı bulabiliyormuş ama uzayan sarılık olduğu için anne sütü sarılığı diyorlar sütün yetiyorsa daha sık emzir dedi yoksa mamayı arttır dedi biz de mama anne sütü ilerliyorduk mamayı günde üç kez veriyorsam beşe çıkardım büyük ölçüde azaldı iki aylık olmak üzereyiz
Limonlusu melek2505 bebeklerin karaciğeri 3 ayda geliştiği için uzun sürüyor mereka etmeyin bir hasar bırakmaz 3 aylık olunca hiç birşey kalmayacak 😊 uzamış sarılığı olan bebeklerin okul başarısı yüksek oluyormuş 😊
nilaylks melek2505 değeri de bi sınır varmış onun üstünde olsaydı hastanede tedavi ederlerdi demek ki o kadar değil içinizi ferah tutun ben size mama verin artırın diyemem mutlaka doktorunuza danışın emziriyprum da mama vermeyi artırınca memeden uzaklaşıyor
Glyernz melek2505 bizim ki de sarılık geçirdi 2 aya kadar defalarca doktora götürup tahlil yaptırdım gelişiminde cigrrlerinde hiçbir sorun çıkmadı. Anne sütüne bağlı sarılık çabuk gecmiyor biizm ki 3 aya yakın anca geçti. Siz de korkmayın hiçbir hasar bırakmıyor bebeğin vücudunda. En son doktor tekrar götürdugum için kızmıştı 😆
melek2505 Artik endise ediyorum ciğerlerine fln bakildi temiz kilo alimi baya iyi ilerliyor ama cok endiseliyim
melek2505 nilaylks ama hic bir turlu mamayi kabul etmiyor 3 çeşit denedim sadece memeyi emmek istiyor
Elifnaz20 Merhaba, benim bebeğimin de sarılığı tamamen 3 aya yakın zamanda geçti ilk 3 hafta düşmesi ve kilo alımı kontrol edildi. Normal seviyede olunca tekrar ölçülmedi. UZamış sarılık, zamanla geçecek dendi
Esiin Kesinlikle mama vermeyin ben emzirdiğini halde öyle bir hataya düşüp 1 defa mama verdim bebeğim 10 gün kabızlık çekti anne sütü yeterli olur 2.5 3 ayda bitiyor zaten 🥰
melek2505 Esiin yetiyor diye dusunuyorum bende sutumun ama yinede konu evlat olunca dusunmeden edemiyor insan
nilaylks melek2505 o zaman daha sık emzirin mama almaması daha iyi bence sonradan memeyi bırakıyorlar
Glyernz melek2505 bizim ki 2den sonra kan aldırmadı ya bende dayanamıyordum ağlamasına. Çok şükür geçti sizinnki de geçer merak etmeyin😊
Zlsygt1111 melek2505 Oğlumda 53 günlük uzamış sarılığı var 5200 gr doktor uzamış sarılık dedi Bu çocuk sarı derlerse biz sarı seviyoruz deyin dedi 😁 Ayrıca yapılan araştırmalarda IQ seviyesini %15 e kadar arttırdığını söyledi ☺️