bonjour_maman Kızımın 3 4 gündür ateşi var hastaneye götürdük iğne yapıldı ilç verildi dünden beri isal olmuş yeşil kaka yapıyo daha az önce açtım altını şimdi yine yapmış bu gece bu kaçıncı bilmiyorum niye böyle oluyo acaba
Ocakgunesim bonjour_maman ayaklarını ve karnını sıcak tut biraz sanırım üşütmüs. Ihlamur kaynat icir yaşı 1 buçuk tan büyükse ballı süt içir her hastalığa iyi geliyor bunlar
Ocakgunesim bonjour_maman ıhlamur verebilirsin yinede. Benim oğlumda hasta mahvolduk kac gündür kime sorsam çocuğu hasta 😔
bonjour_maman Ocakgunesim aynen öyle bu ne biçim bişey anlamdım böyle ya hastane doluydu Bi an önce bütün çocuklarımız iyi olsun inşallah gerçekten mahfoldu benim bebeğimde zaten zayıf Bi bebekti şimdi daha zayıf oldu gözümün önünde eriyo resmen 😔
Ocakgunesim bonjour_maman aynen öyle benim oğlumda öyle acaba bağışıklığı mi güçsüz ne yapicam neler vericem düşünmekten kafayı yedim Allah şifalar versin bebeklerimize 😔
nursocum bonjour_maman yok yok mikropları atıyor Ya ishal kötü bişey değil aslında içi temizleniyor hiç korkma benim oğlum büyük biraz ama bi kaşık maden suyu versen toparlanır küçükte bilmiyorum sorumlulukta almak istemem ama hiç zararı olmaz bence
Selinbam bonjour_maman anne sütü de versen az su içir havalar çok sıcak su kaybı olmasın yeşil kaka ön süt alınca olur diyolar yada üşütmekten sma bilemiyorum benmkinin de genrlde yeşile çalık bi renk oluyo
bonjour_maman Selinbam veriyorum canım bol bol hemde hsata olduğu için pek içmek istemiyo ama zorluyorum biraz
-erCansu- bonjour_maman salgın varmış doktor öyle dedi benm oğlumda öyleydi 6gub ishal ama saat başı nerdeyse iki gündür ilaç veriyorum bakalım sabah kalkınca tuvalete koşardık bugün daha yapmadı inşallah gecmistir sizede çok geçmiş olsun patates hasla ver muz ver dedi bide bol bol sıvı ver dedi