Volmine Yigit-polat0102 çok çok teşekkür ederim. İnşallah canım bekleyeceğiz tehlikeli diye çok bekleyemeyiz dedi kusma falan olursa direk gel dedi
Volmine Deletedmom_36 yok benim ki anlamaz . Birde diyor ben çok düşünmüyorum ileriyi dedim o zaman ağlaşanda müdahale etme ağlamasın diyor çocuk 🤦🏻♀️Hep böyle 10 baktı olana oldu
Gulsen4224 Volmine bak kesin çözüm şırınga ile birazcık pekmez sal poposuna 10 dakikada kakasını yapıyor 🌸
Volmine Gulsen4224 ikisi midede biri bağırsakta doktor o yüzden bekleyelim diyor olmazsa yanı mideye hortum salıp alacaklar galıba
Dn123 Volmine esine de ağzım açık kaldı yani onpilin çocuğun elinde ne işi var ne yapmasını bekliyormuş saate mi takacakmis
Volmine Dn123 canım küçük pillerden evet ben zaten duydum şok oldum geldi eve kaç gündür zaten hep yemeğe gelir annesinin evinde ders çalışıyor . Dedim yanında ol ben yemek hazırlayayım tam 10 olmadan pili yuttu
Fatma69 Volmine ah canim allah yaridmcin olsun 2 gun oncde benim ki yuttu allahtan yanindaydim hmen elimi bogazina soktum elim ayagim buzz kesti insallah tez vakitte cikar
Volmine mihrosum sanki ateşi var gribal enfeksiyon olabilir kuzeni hasta ve iki gün önce onlsrlaydık. Doktor arkadaşım ateşin pille ilgisi yok dedi. Yarın röntgen filmi çektireceğiz yine kaldı mı yok mu diye