Ben 3 cm açıklıkla 2 hafta gezdikten sınra baktık açılma ilerlemiyor yatış yapıp suni aldım, anneme evde otu hazır beklet ben aradığım zaman suya koy dedim tamam dedi, bana suni verdiler hiç doğru düzgün suni sancıdan bişi anlamadım canım yanmadı yani halbuki cok korkutmuşlardı ben ayakta dans ediyordum müzik dinliyordum o derece hissetmedim, muayene ettiler 5 cm olmuş doktorum dedi ki suyunu patlatayım hızlı ilerlesin tamam dedim ve doktor suyu patlattıktan sonra hemen annemi aradım anne otu suya koy dedim tamam dedi. Annem koymus duaları okumuş o esnada benim su patlayınca sancılar gelmeye başladı zaten ve tam 2 saat sonra dogurdum eşime annemi ara sudan çıkarsın dedim böyle oldu, yani ben inanıyorum enerjisine bilemiyorum işe yaramayan arkadaslar da var ama ben de 3 cm açılmam var diye baştan suya koysaydım heralde 2 hafta beklemiş olacaktım işe yaramadı diyecektim :D bence zamanı önemli, yani yatışım yapıldığında suni almaya başladığımda da koydurmadım ben suya cünkü sancı hissetmedim hiç dedim ne zaman sancı hissedersem Kayda değer o zaman koysun ki hızlı ilerleme olsun