Hacerr7 Kızlar bebeğimin kulagının arkasında kabuklanma oluyor egzama Sedef falan değil ama olur biliyorsunuz ,temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Eylulksk Hacerr7 yıkadıktan sonra orayı çok iyi kurulaman gerekiyor nemmi kalmasın ve daha sonra bepanthen plus sürüyorum azıcık tertemiz oluyor
Deletedmom345 Hacerr7 Kulak arkası kabuklanma alerji belirtilerinden biridir.Başka bulgular var mı gözlemlediğiniz? Konak,döküntü,gaitada kan veya mukus gibi?
AyseAlyamm Hacerr7 canım kızımda alerjik egzama var maalesef ilk kulak arkasından başladı orayi banyodan sonra iyice kurula ve bol bol nemlendir
yaseminnduru Hacerr7 banyo sonrası iyice kurula nemlendir. Her gün kaynamış ılımış su ve pamukla temizle nemlendir bir süre sonra kayboluyor.
Ballilokmaayse Hacerr7 canım benim bebeğim de de vardı doktor zeytinyağı sür geçene kadar dedi iki üç kere sürdüm geçti
Buharcik Canım sanırım her bebekte oluyor o 😊 banyoda süngerle hafifçe sil sonra kurula belki biraz nemlendiricisinden sür bitti gitti 😊 dr ına yine danış tabi kontrole gittiğinde 😊
Hacerr7 Buharcik buradaki doktor aylık kontrol yapmıyor hiç çağırmadı Doğum yaptıgım hastanedeki çağırdı ama uzak olduğu için gidemeyeceğimi söyledim çünkü arabamıx yok acaba ondan mı kontrole çağırmıyor bilemedim
Mrvee00 Ay evet benim kızımdada oluyor siz açmasanız ben açacaktım post 😂 ama alerji filan değil yani eminim
Hacerr7 Deletedmom115 temizliyorum banyoda da yıkıyorum kulagonın arkasını bakalım geçmezse götürürüm bende egzama var çocukta da olmaz inş
Em_ey_can Hacerr7 benim bebeğiminde doğduğundan beri zaman zaman oluyor bizim doktorumuz egzema olduğunu söyledi eumovate diye bir merhem verdi onu sürünce hemen geçirdi. Tekrarladıkça sürüyorum
Hacerr7 Em_ey_can 🤦🏻♀️ Egzama çok kötü hiç geçmiyor benimde çocukluktan beri var kremler sürüyorum geçiyor gibi oluyor tekrarlıyor lanet bişey tam olarak geçtiğini hatırlamıyorum bile