Mom7262 Selam kızlar biber dolmasının pirincinin miktarını nasıl ayarlıyorsunuz ya artıyor yada yetmiyor 😂 mükemmel ev hanımların tüyolarını bekliyorum 🤭
Bety Mom7262 Biber dolması kaç taneyse onun kadar yemek kaşığıyla koyuyorum pirinci 5 biber dolmasına 5 yemek kaşığı tabi boyutuna göre bakıyorum şöyle bı göz kararı 😂
1mom1baby Mom7262 mukemmel değilim ama 😄 10 tane orta boy bibere 1 bardağa yakın pirinçten yapıyorum tam oluyor
Mom7262 Mom726373 ya ben de buzluğa girmis ürünleri yiyemiyorum elifim psikolojik olarak kokuyor ya da farklı tad geliyor 🤭🤦🏻♀️
Mom7262 zhrayca2001 Tuba Eysar Edalikuzusu Eymencvk Vangulu16 Sedaahmet Mom44454 KumsalRoza 1mom1baby Balkizlarim Bety GoGirl Burcu35 Tuba Feyzosunannesi Mom726373 Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için hepinizden birer bilgi alarak enfes bı biber dolması yemeği oldu teşekkür ederim ellerinize bilginize sağlık 🙏
Mom7262 Tuba ya ablanın sesi anlatimi çok minnoş 🥰 bibere nar ekşisi nasıl olur acaba 🙄 teşekkür ederim öneri için patlıcan için muhakkak bu tarifi yapacağım ☺️
Mom726373 Mom7262 hadi ya, ben koku almıyorum ama acaba buzdolabında daha önce erimiş hazneyi doldurmuş bir ürün oldu mu kuzum o zaman dolap koku yapar😣
Bety Mom7262 O zaman 1 buçuk yemek kaşığı fazla koyuyorum zaten iç malzemesiyle artıyor tam doldurmuyorum tam geliyor genelde artarsa patates dolduruyorum
Burcu35 Mom7262 Yarım kilo biber dolmasına 1 su bardağı pirinç koyuyorum. Soğan, yeşillik, domates sosuda eklediğim için yetiyor😊
GoGirl Mom7262 1 yemek kasigi koyuyorum tepeleme degil birazda biberin boyutuna gore icine gircek sogani dereotunu vs de hesap ederek
KumsalRoza Mom7262 sayısına ve boyutuna göre ya tatlı kaşığıyla ya yemek kaşığıyla ayarlıyorum pirinci😊10 tane biber varsa küçükse 10 tatlı kasigi büyükse 10 yemek kasigi gibi.icine kiyma koymuşsam onu göz önüne alarak yine sayarak koyuyorum😊
mombeto Mom7262 her bibere bir tutam bir yemek kaşığı kadar gibi düşün koyuyorum tam tamına yetiyoririyorum. İlk evlendiğimde hep artırırdım sonra böyle bir şey duydum o gün bugün artırmıyorum 😂👍🏻