Eee Kizlar hangisini tavsiye edersiniz prima, prima premium care yada goon premium soft özellikle geceleri kullanmak icin sizdirma yapmayan
Eee dilaraefe Bnde sleepy almayi düsünüyodum gündüzleri kullanmak icin simdi kararsz kaldm bnde geceleride ya prima yada goon düsünüyorum siz kullandinizmi
Yagiz1616 dilaraefe sleepy rezalet ben şikayet ettim sızdırıyor diye bana plus olanından yollamışlar o da aynı prima en iyisi sanırım
Eee Twinkle Prima hangisinden kullandiniz iki cesit var sanirim bide kalip olarak nasillar normal bezlere göre
Eee Yedaarven Hmm bnde suan prima kullaniyorum kizim asiri hareketli oldugu icin artik külot beze gecmedi düsünüyorum kalip olarak nasillar peki benim kizim biraz kilolu 10,5 kg kac beden almaliyim 😊
Eee hnfgunes Hmm kaliplari nasil peki normal beze göre kizim 10,5 kg karar veremedm henüz ama alirsam kac beden almaliyim sizce
Yedaarven Eee kalıpları normaller gibi yani ben bağlamalı da 3 kullanıyodum külot bezi de 3kullanıyorum 6 buçuk kilo kızım. Bağlamalıların bacakları bazen iz oluyordu sanırım farkında olmadan sıkı bağlıyorduk külot bezde o olmadı 😊
hnfgunes Eee benim oglum 6bucuk kilo 3 numara kullaniyorum kaliplari cok buyuk diil 3 bize tam oluyor
Yedaarven Sleepy i bende bağlamalı olanını denemiştim herkes memnun diye ama hiç memnun kalmadım emmiyodu , sürekli sızdırıyordu ve pişik yapmıştı kızıma 😊