Ozgedoruk Prensler26 şu korona bi bitse sağlıkla bizde yaptırıcaz bakalım ne zaman olucak artık haber bile izlemek istemiyorum sağlık için hastaneye gidemez olduk bende psikolojik olarak etkilensin istemiyorum umarım yaza hiç birşey kalmaz eskişehirdede çok vaka var diyorlar aşı için gidicez mecbur ona bile korkuyorum
Prensler26 Ozgedoruk bende öyle çok korkuyorum çocukları hic çıkarmıyorum kendim de ne isim varsa hiç bir yere dokunmadan halledip gelmeye çalışıyorum. Hayırlısıyla bi bitse de kurtulsak Allahın izniyle. Ama halkımız dinlemeyip böyle dışarı çıktığı sürece biraz zor kurtuluruz biz
Ozgedoruk Prensler26 bende memnun kalmak isterdim ama bana genel olduğunu söylemesi lazım dı 4 tüp kan alındı birde boşu boşuna minnacık bebekten çok üzüldüm
Ozgedoruk Prensler26 kesinlikle öyle ama millet hala gezme peşinde gün olsun piknik olsun …aklıma hep takılan bu hastalık bitince hastaneler ne kadar hijyenik olucak
Prensler26 Ozgedoruk ne zaman bitecek o da belli değil Allah sonumuzu hâyır etsin. Bir an önce kurtulalım inşallah.
Prensler26 Ozgedoruk evet kan aliyolar sonra kan sonuclsri çıkıyor anestezi doktoruyla görüşmeye gidiyosun. Evet ama sana söylemeleri lazım sen lokal istediğini soylemissin sonuçta.
Ozgedoruk Prensler26 işte söylemediler ben şüphelenmesem söyleyen yok çok kızdım ki doktor çok iyi ama bu eksikliği gözümde güven kaybına sebep oldu
Prensler26 Daha sünnet için gittiğinde damar yolu açıp serum takiyolar sünnete girinceye kadar o serum duruyor 😢 benim oğlum hiç ağlamadı serum falan takılırken ama kan gelince ben bayiliyodum dayanamadim hiç
Prensler26 Ozgedoruk ben çok araştırdım. Evet ama sormayınca söylemiyorlar anlatmıyorlar onlara basit geliyor bi sünnet nolacak diyolar ama narkoz alıyor sonuçta bizim için öyle değil
Prensler26 Ozgedoruk narkoz veren doktor bilgi veriyor anlatıyor. Aslında küçük bi operasyon 15 20 dakika falan sürüyor ama biz endişeleniyoruz anne yüreği dayanmıyor işte
Ozgedoruk Prensler26 olması gereken o ama işte vermediler bilgi vakit kaybı oldu öyle olmasaydı şimdiye olup bitmişti neyse vardır bundada bir hayır ikimiz içinde umarım herşey düzene girince sağlıklı bir şekilde sünnetlerini yaptırmak nasip olur ☺️
Prensler26 Ozgedoruk aynen öyle canım hayırlısı buymuş vardır bunda da bir hâyır. Şu virüs bitsin hayırlısıyla yaptırır kurtuluruz inşallah 😊