Busrapoyraz Sumert Yunusemre Devlet Hastanesinde Salih Metin Aycı diye doktor lokal sünnet yapıyor oğlumu yaptırdık 1 hafta oldu sünnet olalı dikislerini falan güzel dikmiş yengemde oraya yaptirdi memnun kaldı genel yapmıyor küçücük cocuğa genel yapilmaz diyor tek lokal yapıyor gidebilirsiniz 10 15 dakikada yapıp veriyorlar anneler ağlayıp içerde bayildiklari icim ve sünnet olayina karistiklari icin iceriye almiyoruz dedi hemsireler falan cok tatliydi memnun kaldık sohbet falan ettik
frigyalikibele Sumert merhaba. Benim bebeğim de 2 aylık. 15 günlükken visnelik ümit hastanesinde çocuk cerrahi cengiz koçyiğite yaptırdık 900 tl verdik . Bir sıkıntı olmadı
Emirim Dyt_ayse elif ana ve acibademde muayenlerine devam ediyor bildigim kadariyla iki hastaneden birinden cep numarasini alabilirsiniz bize bir yakinimiz numarasini vermişti o donem telefonla ulasmistik
hllsyr 8 aylıkken özel ümit batıkentte ürolog ismail gül yaptı 900tl fiyatı. çok memnun kaldık lokal yaptı
Aysu2626 Emirim merhaba şimdi gördüm bende araştırıyorum 21 günlük bebeğim abdullah beyi çok duydum yorumlarda ama siİzin yorumunuz dikkatimi çekti doktor ewe mi geldi sizin? Ve nekadar aldı tica etsem yardmcı olablr msnz Bugun elif aNayı aradm 950 tl dediler?
Emirim Aysu2626 gecen sene kasim ayinda 700 tl idi simdu bilmiyorum evet cep numarasini bulup aradik randevu aldik o yarihte aksam eve gelip yapti
Aysu2626 Emirim şmdi 950 tl ye yapıyorlarmış akşam 6 ya randevu aldkk inşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız
Emirim Aysu2626 kiyamam ama yarinda biraz agrisi olur 3.gun hic bosey kalmaz doktorun verdigi kremi her altini acmada sür dikis yerleri kabuk bahlamadin kabuk baglarsada ustune sur kabuklari sert biseyle silme kanamasin ben anlayamadim silerken kabuk baglayan yeri koparmisim bi kismini kanadi biraz baya panik oldum sonra gecti sukur 3gune iyilesti
Aysu2626 Emirim kremi sabah akşam sür dedi doktor pipide bardak var canm zaten peki bu dikişlee alıncak mı ericek mi sizin masıl oldu şeffaf ip 2 hafta Sonra kontrol dedi ama dikişlerden Söz etmedi
Emirim Aysu2626 dusuyor dikisler banyodan sonra bize yanlis hatirlamiyorsam 3 mu 4.gunmu ne banyo yaptirin demisti indan sonra yok oldu dikisler
My1905 Sumert şehir hastanesinde çocuk cerrahisi doktoru Serhat Aziz Baykara var 6 ay öncesi sünneti sadece o doktor yapıyor benim bebeğimi 20 günlükken lokal anestezi ile sünnet yaptı çok memnun kaldım sünnet sonrasında hiç problem yaşamadım Tavsiye ederim
Aysu2626 Emirim broşür gibi bişi verdiler 2 gün sonra banyo yazıyor ama yaptırmam ben ya orası daha kızarık ve kremli fln biraz geçsin teşşkür ederim geri dönüşleriniz için sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah
fistikcisahap Sumert Merhaba, ogü de Hüseyin İlhan 👍 alanının en iyisi, insanlık olarakta on numara insan üstelik paragöz değil, maddiyatla hiç işi gücü olmaz. Zaten bölüm başkanıydı en son aklınızda bulunsun🐣
Prensler26 3 ay önce 21 aylık oğlumu şehir hastanesinde çocuk cerrahisi Sami Apak bey e yaptırdım ve çok memnunum oğlum cabuk iyileşti ve bir sıkıntı yazamadım tavsiye ederim
Mora @Prensler26 post baya önceymiş ama araştırırken denk geldim bende sami beye randevu aldım ama virüs yüzünden kaldı kaç dk sürüyor işlem acaba? Herşeyi detaylı anlatıyor me memnun kaldınız mı
Prensler26 Mora Sami beyden çok memnun kaldik çok çabuk iyileşti oğlum evet herşeyi anlatıyor 15 20 dakika falan sürüyor. Bende küçük oğlumu yaptiricaktim aynı şekilde virüs yüzünden kaldı. Kaç aylık oğlunuz