gamzeyildirim35 Yeniaanne yaşı itibariyle dedi doktor ki mantıklı beş dakikalık kontrole bile zor zaptettik lokal olsa durmaz ki bizimki yerinde bu sebeple genel olacak herhalde.
gamzeyildirim35 Deletedmom_26 galiba bilmiyorum gideceğimiz doktor çok iyi alanında herkes çok memnun bu sebeple yaşından dolayı genel olması gerek dediği için pek sorgulamadim. Ama zaten benimki lokalde çok rahat durmaz çok ağlar diye düşünüyorum.
Deletedmom_26 gamzeyildirim35 Yabancıları biliyo ortam farklı başında bikac kişi korkması normal evet ağlamasına oldu ama uyutulmasini istememiştim oyuzden lokal olması iyiydi zaten 1 ay sonra herseyi unutuyolar ilk hafta zordu sonrası alışması derken 2 ayı geride bıraktık şükür herşey normale döndü umarım sizde kolay atlatirsiniz 🙏
ygz08 gamzeyildirim35 merhaba bizde doktor araştırıyoruz hangi şehir acaba dr önerisi alacaktım sizden
gamzeyildirim35 Robin_Kevin yani pek ayrıntıya hakim degilim ancak anladığım kadarıyla doktorun dediğinden kısa süreli tamamen uyucak yani galiba doktor pek hareketli olsun istemiyor. Muayene esnasında bile iki üç dakikada olsa durmadı bizimki ağladı sürekli çırpındi zor zaptettik bu sebeple herhalde genel anestezi olacak dedi. Abimde aynı doktrda oğlunu sünnet ettirdi o zaman altı aylık bile degildi yeğenim onu lokal anestezi ile yaptı. Fakat bize yaşından dolayı genel olacak dedi.
Seymen1905 gamzeyildirim35 benim oğlum geçen ay 9 eylül de prof ta hem sünnet hem hipospadias Ameliyatı oldu genel anestezi ile bizim çok iyi geçti süreç ameliyattan sonra hiç ağlamadı ve ameliyat olmasına rağmen 1 haftada iyileşti
Cressida gamzeyildirim35 yaptırma kesinlikle. O kdr net söyluyorum. Ufacık bebegıme 3 ayllıkken ıstedım genel dedı doktor hemen cıktım odadan. Yok hafıf verılıyor yok bısı olmaz demelerıne bakmayın. Bunyesı anestezi aldıktan sonra ne önemş var? Ne geregı var ya bu da yenı cıktı. ben buyuyunce yaptırıcam yada lokal. O kdr sinirliyim bu konuda. Zaten genel yapalım diyen doktordan cık demişti bı başka doktor arkadaşım .
gamzeyildirim35 Cressida Teşekkür ederim ancak büyüdüğünde yaptırmanin da psikolojik açıdan farklı dezavantajları var. Araştırıcam yine de teşekkürler.
Seymen1905 Seymen1905 14 aylıktı ameliyatı olduğunda bardak koyuyodum hep bide ılık banyo yaptırdım ameilyattan öncede aç gittik ama kan alınacağı zaman bi gün önceydi tok götürdüm
SweetPaw Robin_Kevin bence tamamen uyutmayacaklardir,sedatize edilip maske takılacaktır büyük ihtimalle uyutulacak diye belirtilmiştir. Yoksa dediğiniz gibi bu tarz kısa işlemler için genel pek tercih edilmiyor. @gamzeyildirim35 Yine de işlemi uygulayacak ekibe,doktora detaylı sorup teyit etmekte fayda var.
Swtlna 10 aylık genel anestezi ile sünnet ettirdik, hiçbir sorun yaşamadık. Buradakilerin aksine gittiğimiz bikaç doktor ki 2 si proftu, genel anestezi tavsiyesinde bulundu işlemi yapan da proftu, işinin ehli olması önemli derim sadece
gamzeyildirim35 Swtlna Yani Nasrettin hoca hikayesi gibi sizde haklısınız 😀 zaten gideceğimiz doktor baya bir iyi olduğu söyleniyor her giden herhangi bir sıkıntı yasamadi bende bu sebeple bu doktoru tercih ediyorum. Kuzenimin oğlunu da aynı şekilde genel anestezi ile yaptı hiçbir sorun yasamadilar hatta kuzenim sadece bir gün sıkıntı yaşadık ertesi gün uyandığında hiçbir şeyi yoktu dedi inşaallah bizimki de kolay ve sorunsuz geçer.
Swtlna Bir de yanımızdan aldıklarında uyanıktı 15 dk sonra her şey bitmiş ve yine uyanık halde yanımıza geldi, öyle yetişkinlere verildiği gibi bir anestezi verilmiyor.
gamzeyildirim35 Swtlna Yani bende o şekilde düşünüyorum bakalım gorucez artık inşaallah kolay atlatırız.
Swtlna gamzeyildirim35 bizim de öyle oldu 10.15 gibi çıktı saat 3e kadar çiş yaptıkça ağladı bir kez calpol verdik sabahına hiçbi şey yoktu ki çok hareketli bi bebekti. İzmirde misiniz, doktorunuz kim
gamzeyildirim35 Swtlna Evet şuan İzmirdeyim ailemin yanında Torbalı devlet hastanesinde yanlış adını hatırlamıyorsam eğer çocuk cerrahi Mehmet Hilmi mercan adki doktora yaptırıcaz nasipse
Aysenur-Goktug Robin_Kevin merhabalar bizim De iki gün sonra hipospadias ameliyatımz var bebegim dokuz aylık anestezinin bir yan etkisi olur mu acaba çok küçük olduğu için kprkuyorum
Robin_Kevin Aysenur-Goktug çok geçmiş olsun hayır Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz, zaten bebeğe göre anestezi verilecektir yani çok düşük bir doz korkmayın herşey güzel geçecektir eminim🙏🏻