emation55 Bebeğim asla yoğurt yemiyor meyveyle karştırıp veriyorum tadını aldığı zamn ağzını kitliyor çorba zaten içmiyor sıcakta nasıl olacak sizin bebişler nasıl 7 aylığız
Gulsen4224 emation55 çorba felan yapıyorsundur annesi yoğurt üzerinde çorba alıp versen birde öyle denesen içmiyor mu çorba
Berra60 emation55 kan grubu ne canm .bnmki de oyle a (-) bnmki .babasiyla ayni kan grubu . Babasi da yemiyor
irva emation55 Benimki de nefret ediyor 9 aylık oldu 2 kaşık zorla yer sonra iter.Hele mayalanmışı hiç yemiyor o iki kaşığı da hazır yoğurttan yiyor.
Kmslbgm emation55 yoğurt yemiyorsa ayran olarak vermeyi denedin mi cnm ? Belki sulu olduğu için o şekilde sever.
emation55 Gulsen4224 Kaşıkla hiç bişi veremiorm malesf ağznı kitliyor yemiyor yoksa çorbadan filan vermeye çalışıyorum
Zlm Berra60 sırf meraktan soruyorum kan grubuyla ne alakası var yediği yemeğin benim eşimin de babasıyla aynı kan grubu ama babası tavuk yemezken eşim yiyo
Berra60 Zlm ya soyle soyliym bi kitap okuduk biz. Kan gruplarina gore beslenme sekilleri var .mesala bazi kan gruplari et yediginde agirlik hissi oluyo . Bu kan grubundanmis. Bazi vucutlar kabul etmiyormus bn inandm okudugm kitaba o yuzden yazdm yorumu da.
emation55 irva evde yaptm yemedi acaba ekşi mi oldu filn dedm hazr aldm onuda yemiyor kefir aldm onuda içmiyor 🤷🏻♀️
emation55 Kmslbgm denedm canm kefir ayran dilinn ucunu değdiriıo tadını aldığı zamn almyor ağzna 🤷🏻♀️
Morfrenk emation55 açken verin, 2 3 saat yememiş içmemişken vermeyi deneyin yani, ayran olarak tüketirse oda olur. İrmik pişirin biraz çok az ama İçine daha çok yoğurt koyun, şeftali ve ceviz rendeleyin birde böyle deneyin
Aysenurkk Benimki de yemiyordu asla ağzını açmıyordu yoğurdu activia ile mayaladım. Onu yiyor. Yani çok çok yemese de (genel olarak bir şey yemiyor) eskisine göre daha çok yiyor
emation55 Aysenurkk activia aldm direk ondan verdim meyvelisini filan yok artk zorlamycm ne zmn yerse artk çünkü pes ettm valla
Kahvedelisi emation55 bazı çocuklar gercekten yiyemiyor buyuk oğlum 6 aylık olduğunda yogurt denemiştim zorla agzına soksam bile öğürdü kustu hep şuan 5,5 yasında hala yiyemiyor. Yemiyor değil gercekten yiyemiyor cocuk cok fena oluyor doktor alerjisi yok ama sevmiyor istemiyor demekki dedi
Kahvedelisi emation55 buyuk oğlumun herhangi bir alerjisi yok aksine küçüğün var ama ona versem yer 😂