Atabsra Aşı olduk iki buçuk aylık bebeğim kaç olursa endişe etmeliyim bilmiyorum yanıyor evler çocuk çok sıcak banyo da yaptıramıyorum
Meldemmmnnm Atabsra değil 38 den sonrası sıkıntı vücut savaşıyor ateşi ondan hemen carpol de vermeyin eklem yerlerine başına ıslak bez koy zıbınla dursun canim ilk gün ateşi vardi oğlumun 6 gün yeşil kaka yapmıştı başka sorun olmadi
Paradiseeeee Atabsra yok ateş degil zaten sıcak çocuklar hep o derece ateşi nerdeyse bizde bugün 2 ay aşımızı olduk bakalım inşallah bişey olmaz evlatlarımıza
Deletedmom_29 Atabsra bazı aşılar hafif ateş yapıyor 37,5′tan yukarı çıkmıyor. Çok bir şey giydirmeyin zibinla dursun çıkmaz inşallah takip edin
Emirin_Annesiii Atabsra Ateş değil. 38 i geçerse ateş sayılıyor 38 den önce müdahale etmeyin diyo doktorlar. Bağışıklık kazansın calpol vermeyin hemen vücudu savassin 38 i geçerse öyle verin.
Paradiseeeee Atabsra çok erken ya vermeseydin hemen doktor 38.5 dan sorma ver diyor yarım ölçek neyse saglık olsun rabbi şifa verisn bebelerimize biz aşımı sabah 8.45 gibi olduk siz
Gigyyy Atabsra biz de şimdi olduk verem asimizi 38 den sonra calpol veriyorum ben doktorumuz da öyle dedi ateşi çıkmadan vermeyi derim bağışıklık sistemi için ,evet ya banyoda yapılmıyor sürekli kontrol edicez artık 😤şifa olsun yavrulara 🎉🎈
Atabsra Gigyyy öyle yaparım bi dahakine yanımda kimse yok eşim şehir dışında tedirgin oldum çok ondan verdim valla
Gigyyy Atabsra Haklısınız insan telaş ediyor 😌onlar ağlıyor biz MaF oluyoruz valla ,bizim De gece çıkmıştı gündüz bir şey olmamıştı 12 saatte anca etki yapıyor sanırım
Paradiseeeee Gigyyy hııı 12 saat sonra çıktı ateş diyorsunuzdemekki hem gündüz hem gece sürekli kontrol edicez
bebekhikayesi_1 Atabsra 37.5den sonrası ateş 38de Dr u bilgilendireceğiz genelde hastaneye çağırıyorum duruma göre dedi
Gigyyy Paradiseeeee Tabi tabi 1 2 gün kontrol etmekte fayda var ,bizde bir şey yok şu an akşam 8-9 gibi bekliyorum 😟inşallah hiç cikmasinda