Berra60 Eliffffffffffff bn 9 10 aylikken almistm memjunum. Ara arada bardakla veriyim yinede.duruma gore bardaha gececz
Begonvillll Eliffffffffffff 6.ayda ek gıdaya geçtiği gibi kullandım. Suyu alıştırma bardağo ile verdim
Tuba Eliffffffffffff Tadımlıklara başladığım zaman alıştırma bardağına da başladım. Şuan 11 aylık ve yeni yeni nuk magic cup’lara geçti.
Eliffffffffffff nursocum 6.aydan itibaren kendi tutup içebiliyor mu peki? Ben suyu biberonla veriyorum
Eliffffffffffff Begonvillll alıştırma bardağını tutup kendi içebildi mi? Bir de hangi marka kullandınjz
Sukursebebiii Eliffffffffffff alistirma bardagi ile basladm 5 ay 19 gunlukken ek gidaya gectik. Bir kac gun oncesinde de suya gecmistm. İlerleyen donemde duruma gore magic cup lara veya pipetliye gecerim diye dusunuyorum. Oglumun gelisimine gore 😊
Begonvillll Eliffffffffffff philips aventle başladık. Suyu sevdiği için tutup içiyordu. Akış fazla biraz boğulmaya müsahit. O yüzden başında durmak lazım
Sukursebebiii Eliffffffffffff evet cok rahat tuttu 😊 ama mama sandalyesinde otururken boyle adam akilli kaldirip icmiyot. Daha yatmaya yakin pozisyonda veya yatar pozisyonda iciyor. Dik dururken zorlaniyor. Tutmakta degil de icmekte 😊
Sukursebebiii Eliffffffffffff bence bebeginiz de rahatlikla icer. Hatta o bizimkine gore daha rahat kullanir diye dusunuyorum 😊 biri dogrudan magic cup la bile baslamisti ama bizimkinin emme huyu pek yok anlayamaz diye boyle tercih ettim.
Sukursebebiii Eliffffffffffff farkli marka deneyimim olmadigindan bilemiyorum ama ben nuk kullaniyorum memnunum. Akitma koku sorunu filan yasamadm 😊
Eliffffffffffff Sukursebebiii magic cup lar pipetli oluyor sanırım değil mi? Pipet için çok erken bence
TalentedMom Eliffffffffffff ek gıdaya başladığınız an başlayabilirsiniz su içme ihtiyacı olduğu zamanlarda geçerli olur ucunun yumuşak olmasına dikkat edin ben chicco nun almıştım çok nem unum
Eliffffffffffff TalentedMom şu an 7 aylık. 1 aydır biberonla su veriyorum. Yeni alacağım da inşallah sorun olmaz
Sukursebebiii Eliffffffffffff yok pipetsiz olanlari da var. 360 derece her yonden su icilebiliyr. Bardagin kenarindan emiyor bebek su geliyor o sekilde
papatyasevdalisiii Sukursebebiii hangi marka kullanıyorsunuz birde üstünü kapatmak için kapağı var mı