Sedonay Kızlar çok kötüyüm çocuğum ağır bi grip geçirdi ateş isal öksürük halen devam ediyor oerişan oldu çocuk derken bugünde gözü iltihaplanmış sarı sarı sümüksü çapaklanmalar oluyor hemen sağlık ocağına gidip damla yazdırdım ama çok kötü oldu gözü çay sür gözüne diyen var ben sadece sık sık yıkıyorum bide günde 3 defa damlası var onu damlatıcam böyle bişey başına gelen varmı ne zaman düzelir 😢
Betuloz Sedonay göz enfeksiyonu olmuş bence uzman doktora götür antibiyotikle geçer. Yiğenimede sık olur antibiyotikle hemen geçiyor
BeyzaLivaLeyla Sedonay ilaç olarak ne verdi acaba doktorunuz çay iyi gelir fakat bazen ters tepebilir enfeksiyon daha fazla olabilir
Tuba11 Sedonay ılık çay demi ile pamukla pansuman yap içine damlat en fazla 1 haftaya hiç biseyi kalmaz canım bebeğin. Sorun stres etme denedik ve faydasını gördük. Damlayı da kullan ama çay deminide ihmal etme.
Ssssraa Bize aile hekiminiz çay ile sil ve Dalin şampuanla demişti. Dalin her ne kadar içime sinmese ve saçma gelse de bir hekimin tavsiyesi. Ama kesinlikle sürekli çay ile silin çok iyi geliyor, geçmiş olsun.
Sedonay RuzgarMommys 7 aylık bebekde nasıl oluyor anlamadım doktor göz gribi olmuş dedi vucudundaki enfeksiyon gözüne sıçramış dedi
Kelebek45 Benım bebegıme de oldu yenidoğan zamanı göz pınarına bastırmadan hafif temiz elle masaj ve anne sütü sürün dediler iyi geldi
Ssssraa Sedonay kuzum çay demini çay tabağına koy biraz onu ılıt, sonra yazma ya da Pamuk ile batırıp bebeğin tüm gözünü güzelce sil. Çay gözüne gelsin hiç bir sorun olmaz bolca sil