yigitinanneesii Ameliyattan 3 gün sonra toparlamıştım kendimi ama yaklaşık 2-3 saattir dikiş yerim ve rahimimim üstü ağrımaya başladı. Normal mi ki ?
Ecemipek yigitinanneesii normal. Dikiş yerinizde kanama akıntı vs Bi şey yoksa ağrı şişlik ödem hepsi normal
Nur98 yigitinanneesii ben 2 kez sezeryan dogum yaptım ilkinde 20 günde toparlandım ilk 1 hafta cok zor geçti sonralari düzeldi ama ara ara agrılarım devam etti ikinci dogumda 3 4 günde toparlandım. Üşütmemeye calışın soguk su falan içmeyin cok fazla. Doktor kontrole cagırmadı mı
Mombaby123 yigitinanneesii belki üşütmüş de olabilirsin bende daha kotu oldu ama doktor bana ameliyat esnasinda cok iltihabın var demisdi oda olabilir belki
Ecemipek yigitinanneesii benimde öyleydi. 10. Gün falan ağrı başladı eğilip kalkarken. Şişlik oldu dikiş yerimde içim acıyordu resmenn. Doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi 40 gün boyunca o içteki acıyı yaşayabilirsin. Sadece dikişini kontrol et
yigitinanneesii Nur98 2 gün önce kontroldeydim doktor gayet iyi dikişlerin dedi. Bu sıcakta soguk içmeden olur mu 😬 çok soguk da ılıştırıyorum suyu
yigitinanneesii Mombaby123 bende ince sızı gibi bi ağrı çok fazla değil bi de Rahime bastırınca acıyor
Nur98 yigitinanneesii iyi yapıyorsunuz yani cok soguk içme tabi ılıştırmakta fayda var gercekten cok sıcak ama doktorda Bi sorun yok demiş bence normaldir agrısı benim ikinci sezeryan ın üstünden 18 ay geçti bazen agrır 🙈
Saresi yigitinanneesii benim ilk adet olacağım zaman çok ağrımıştı. Adet oldunuz mu ya da gününüz yakın mı ondan olabilir ☺️
Ecemipek yigitinanneesii evet akıntı ve kanama içte bir problem var demek. İltihap kapmış olabilirsin demek. Onun dışındaki acı normal. 7 kat kesilip dikiliyoruz aslında bakarsan acımaması anormal
Saresi yigitinanneesii o zaman ağrı olması çooookkkk normal ki ☺️ Daha çok yeni 7 kat dikiş var 15 günde iyileşemez ki ☺️
Aaanaaa Ecemipek doğumdan ne kadar sonra kanamanın durması gerekir ki ? 28 gün oldu sezeryan olalı bende hala ufak ufak kanama var bitmesi mi gerekiyordu
Ecemipek yigitinanneesii bende aynısını düşünmüştüm 😁 ama 1. Ayın sonunda ağrı sızı hiçbir şey kalmıyor allahın izniyle 😊