isimsiz2021 1yenianne bilemiyorum,anneler burada yazıyorlar. Okuyunca ister istemez karşılaştırıyor insan,acaba ben iyi bir anne değil miyim,nerede hata yapıyorum diyorsun.
kaymakliekmekkadayifi Nisagerek goturun canim benim kizim dogar dogmaz abim onu kontrol etmisti kendi cocugunda cekti bunda cekmeyelim diye. Siz kendinizde bakabilirsiniz ama tam anlamazsiniz muhtemelen daha once gormediginiz icin hani dilimizin altinda birlesim yeri var ya damakla onun dilin ucune yakin olmasi
isimsiz2021 kaymakliekmekkadayifi canım eğer dil bağı varsa baba,meme falan diyebilir mi?Benim kızımın anlamlı 2-3 kelimesi var,başka konuşmuyor. Yine de dil bağı olabilir mi?
Cennet-Kokulum Nisagerek Oğlum 21 aylık olacak daha anne demedi baba dede mama miyav hav gel bunları diyor
kaymakliekmekkadayifi isimsiz2021 basit kelimeleri cikartabiliyodu yigenim canim istediğinde geri kalan herseye ih ih diye isaret ediyordu. Ama bazen bebegin fiziksel gelisimi dil gelisiminin onune geçebiliyor oyle bir donemde de olabilirsiniz icinizde suphe kalmason bi doktora goturun gosterin var mi diye