duaelvin Kubramagdalena ben beyaz gürültü İçin fisher price ın zürafasını almıştım baya dinledi iyi oluyordu ne zararı olacak ki uzun süre dinlese bile
Kubramagdalena duaelvin valla ben de anlamadım bikaç kişi yorum yapmış beyin gelişimi için zararlı falan diye
Ahsenmasal52 11ay 18 günlük kızım var doğduğundan beri beyaz gürültü kullandık 2 3 aydır da ninni ile uyuyor Hemde Sabaha Kadar Çalıyor bu siz Düşünün .. Alıştırmayın derim. Müzik ile uykuya geçtiği için Sustupunda uyanıyor .
Kubramagdalena Ahsenmasal52 gaz sancıları yüzünden 4-5 gecedir düzgün uyumuyordu, dün baya şiddetli ağlayınca bi deniyim dedim. Ama böyle sakinleşicekse zararı da yoksa bi süre böyle takılalım diyorum ben😅
Deletedmom115 Kubramagdalena Ne olur alıştırma fazla 10,5 aylık inanki hala onunla uyuyor benim başım ağrıyor artık
Kubramagdalena Nazlina en azından gaz dönemi bitene kadar biraz kullanıcam sanırım. Başka türlü rahat yok geceleri
Nazlina Kubramagdalena evet baya rahatlatiyor o ses onlari zaten her kafadan bir ses cikiyoe biz nasil buyumusuz onu anlamiyorum 🤷♀️😟😂