Elfbc Deryadila25 Resmen yakalıyoruz şu anda ülkemiz yakılıyor Ve biz izliyoruz hatta izleyemiyoruz bile haber kanallarını takip ediyorum doğru düzgün bir tane kanalda bir şey yok
4072020 Deryadila25 meersindeyyız aydıncıkta dunden beri yanıyo bugun silfke de de başaldı allah yardımcımız olsun
Eminerd Elfbc kesinlikle katılıyorum. Son zmanalarda suriyeli ve afganlar aleyhine söylemler oldu onlar yapmış olabilir nasılsa ülkenin her ilinde varlar 🤢
Elfbc Eminerd ülke kevgir gibi oldu giren çıkan belli değil böyle ceremesini bi çekiyoruz bu kadar yangın bi anda çıkması normal mi
Rbsv Eminerd heryer den onlar çıkıyor canım bızım mılletımıze az rastlar olduk heryer Afgan suriiiyeli
Elfbc Sibelaslan ne doğru düzgün haber alabiliyoruz ne de bir yönetici çıkıp açıklama yapıyor muz cumhuriyeti oldu ülke
Deryadila25 Ya birde hükümet yaktı lafları dönüyor ortalıkta bu insanlar nekadar cahil kafasız insanlar bence bu pkk nın işi üülkemizi bitirmeye calışıyorlar
nurelem Elfbc ne olur dua edelim oksijen kaynaklarımız, hayvanlarımız toprağımız yanıyor çok üzülüyorum😢
Elfbc nurelem evet ne hikmetse akın akın genç adamlar geliyor Talibandan kaçıyorlarmış bizim ülkemizde yokluklarla savaşırken Kurtuluş Savaşı döneminde kaçanlar olsaydı bu kurulmamış olurdu gencecik adamlar madem öyle ülkelerini korusunlar ya ben de bunu anlamıyorum
3children1mom nurelem Ülkemiz ülke olmaktan çıktı resmen burdaki algı başka aslında neden hepsi erkek nasıl giriş izni veriyorlar anlam veremiyorum. Aklıma çok kötü şeyler geliyor da neyse.. Devlete artık bir dur mu desek 🙄
Ozdesmom Geçen sene 9 Ekim’de Hatay’daki yangını bizzat yaşayanlardan biri olarak bununda bir terör saldırısı olduğundan eminim. Ne oteli , ne imarı bu resmen terör başka bir şey değil…
Yigit_pasam Elfbc evet malesef..alanyadayiz endişeyle manavgati izlerken,iyi haber beklerken Alanyada da bazı bölgeleri yaktilar Allahin belalari
Elfbc Yigit_pasam Çok geçmiş olsun hepimize geçmiş olsun ama kolay kolay geçecek gibi durmuyor kozalaklar yüzünden ve rüzgâr yüzünden her yere dağılıyormuş
Hunili Yigit_pasam yakalansa ne olacak senin benim paramla içerde yiyip içip yatıyorlar😡 bunların sırtına fidanları yükleyeceksin cezası boyunca fidan dikecek ülkenin her karışına. Ancak öyle akıllanırlar.
Elfbc Yigit_pasam anlara Polatlı da kundaklama yaparken yakalanan şahısın 13 gün öncede aynı noktayı yakmaya çalışırken yakanız bırakıldığını okudum az önce.. söyleyeceklerim bu kadar.
Laden Elimizden hiçbir şey gelmiyor. En çok canımı yakan şeylerden biri de bu. Ne yapabiliriz bilmiyorum. Allah kahretsin ya. Onca can yandı. Ağaçlar, evler… hala da yanıyor.
Elfbc Laden başım ağrıyor haberlere baktıkça bugün çocukla bile ilgilenemiyorum cayır cayır yanıyoruz yakılıyoruz
Uzaylimerve Yigit_pasam kundaklama olduğunu da yazdım alt yorumlarda bende illa otel diye diretmiyorum ki
Balloglum manavgatı durduramıtorlar dünden beri yangın çıkmayan yer çok az kalfı bitiriyorlar manavgatı ormanlarımızı ülkemizi. itfaiyeler yetişmiyor diğer illerden yardım gelmeli ohal ilan edilmeli
Elfbc Balloglum biz darbeden beri ohal durumundayız yardım geliyor ama yetmiyor yangın uçakları çürüyor demişlerdi yangınlar çıkınca ortalıkta bir tane yönetici görünmüyor bende bunu anlamıyorum.
Eminerd Elfbc tabiki de normal değillll devamlı kundaklama ihbarları geliyormuş zaten antalya civarından. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻 Afganlar la Suriyeliler ekonomimizin bel kemiğiydi sözde altından onlar çıkmazsa asla şaşırmam 🤐