Elfbc Manavgat, Adana derken şimdi Marmaris, Didim, Kayseri her yer yanıyor. Ülkenin her yerinden yangın haberleri geliyor ormanlar yanıyor çocuklarımızın geleceği yanıyor ve koskoca ülke öylece izliyoruz çok üzücü…
yaseminoztrk Elfbc ilk manavgatta otel içindir diye düşünmüştüm ama olay gerçekten farklı bir boyut alıyor. Düpedüz kundaklama ve ne hikmetse Afganlar geldikten sonra oluyor. Allah yardımcımız olsun
Caglarass Elfbc Mersin, Osmaniye, Kocaeli.. Hala otel diyenleri şaşkınlıkla izliyorum cidden. Kayseri’ye ne oteli dikilecek 😒 Allah sonumuzu hayır etsin
Denizzzanne Elfbc bodrumda d başlamış ülke 2 gündür yanıyor nerde bu devlet nerde nöbet tutsunlar asker polis görevlendirsinler nedir bu resmen saldırı
Sibelaslan Elfbc allahım bu sıcakta okadar hayvanlar yazık günak ölüyolar ayni Avusturya gibi valla oralarda yaşasam heryere su koyarsık bari milletköpek falan bırakıyo ormana
Uzaylimerve Ve genelde otel çevreleri tatil belde ormanlık alanları😏 resmen bilerek yapılan birşey rabbim tüm canlıları korusun
Elfbc Uzaylimerve Ankara Polatlı da da bir tane kundakçı yakalanmış askeri ormanlık alanı yapmaya çalışırken
dandiniko Uzaylimerve bizim memlekette de var yangın dağın başı kuş uçmaz kervan geçmez orasında mı otel için. Yapmayın Allah aşkına yapmayın. Terör örgütü yapmış işte bas baya neden gerçekleri görmek istemiyorsunuz
Mom7262 lanadelmiyav bu kadar yangının sebebini otel için olduğunu düşündüğünüze şaşırıyorum doğrusu manipülasyon yapmayın yitip giden bir sürü can varken .
Uzaylimerve Elfbc Ayri ayri yerlerde tutulmuş olan kundakcilar vardir beddua etmek geliyor içimden rabbim gösterir onlara diyip susuyorum
Esilaanneei Elfbc ama geri adli konturolle selbes kalmış Türkiye’nin başına gelen en kötü sey adalet sistemi 😡😡😡
Eminerd Birileri ülkemizi yakmaya çalışıyor afganlar mı Suriyeli mi pkk lı mı her ne haltsa kimileri de hala otel dikerler davasında kayseride Kütahya’da kocaelide ateşe verilmiş buralarada mı otel dikecekler. Allah akıl fikir versin. Ülkemizi yakanların da bin türlü belasını kahr-u perişan eylesin inşallah
dandiniko Eminerd ayy aynı şeyi yazdım şimdi ya nasıl sinirleniyorum böyle yorumları okuyunca. Ya artık gözlerini açsın şu insanlık lütfen
Uzaylimerve dandiniko Ben sadece haberde gördüklerim üzerine yorum yapıyorum birşeyi görmek istemediğimden değil antalyada dayım çalışıyor burda ki beldeyi otel için yakıldığının bilgisini almış alan için ona istinaden konuştum ben 😌 diğerlerinin tam ne konumda olduğunu bilmiyorum
Birprensesannesi27 dandiniko merak etme kuş ucsa devlet yüzünden dicekler bu insanlarımızıda allah hayırla ıslah etsin
Elfbc Denizzzanne Sokakta saçı farklı renkte bir insan görseler durdururlar Boğaziçi Üniversitesi’ndeki çocukları tutuklamak için gece baskını yaptılar evlerine ama elini kolunu sallayarak gezen yüzbinlerce afkan geliyor ülkeye kimsenin sesi çıkmıyor ne olacaktı ki tabii ki sonu böyle olacak bu çocuklarımızın geleceği ne olacak düye düşünmekten deliriyorum
Mevakemaleyna Denizzzanne bekliyorlar zaten dünden beri ordaki insanlar ac susuz çalışıyor bizim gibi evden oturup konuşmuyorlar
Grejuva Denizzzanne görevlendirilmedigini nerden biliyorsunuz insan oğlu işte bilmeden konuşuyorsunuz bildiginiz yanıldıgınıza yetmiyor kolaysa gitte nöbet tut bekle davulun sesi uzaktan hoş geliyor aç susuz bekliyor orda insanlar ..
Eminerd dandiniko 81 ilde çıkacak gibi gözüküyor karadenizde yaşıyoruz inşallah buralarda çıkmaz . Allah yardımcımız olsun
Eminerd Elfbc kesinlikle katılıyorum. Son zmanalarda suriyeli ve afganlar aleyhine söylemler oldu onlar yapmış olabilir nasılsa ülkenin her ilinde varlar 🤢