Deletedmom_9857 Fikir veren annelerime teşekkür ederim. Siyah saçlarımdan vazgeçtim. Pişman değilim 😁🤩😍
Ayazinannesi3001 Deletedmom_9857 siyah daha büyük gösterirdi sizi. Bu size ekstra bı enerji katmış. Yüzünuze de çok yakışmış🥳🌼🌼Güle güle savurun saçlarınızı 😄🥳🌼
[silindi] Güle güle kullanın çok yakışmış. 😊 Hep gri kalması için L’Oreal in magic şampuanı var gri onu kullanın 🥰
Deletedmom_9857 [silindi] Çok teşekkür ederim 😊Hemen temin ederim uzun süre kullanmak istiyordum çok sağolun 😊🥰
Deletedmom_9857 Ayazinannesi3001 Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyleydi ve sert gösteriyordu şimdi kendi mi pamuk gibi hissediyorum 😀😀😊
Deletedmom_9857 nursocum Yaaaa severim seni 😀 çok teşekkür ederim hiç düşünmeyin 😊😊Değiyor sanki yaptırdığına😊🥰
dehsetulvahset Deletedmom_9857 siyah hali nasildi bilmem ama yuzune bu renk o kadar guzel oturmus ki kirk yildr kullaniyo gibisin gule gile kullan
Deletedmom_9857 dehsetulvahset Yaaaa çok teşekkür ederim ben de garip bir şekilde ben de öyle hissediyorum yıllar böyleyim gibi 😀
Deleltedmom_69 Deletedmom_9857 çok yakismis size🙂 peki evdemi yaptınız kuafordemi yaptırdınız boyanın ismi ney😂
Deletedmom_9857 Deleltedmom_69 kullandığı boyayı bilmiyorum ki balım kendisine bıraktım ben 😀 kuaföre güvendim bu durum da