Hayris Hanımlar kızım 10 aylık ama kilo alamıyor doktor mama verdi ama yemek istemiyor ek gıdada yediği şeylerde hiç kilo aldırmamış bu ay gene çok üzülüyorum sevdirmek için ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var🤦🏼♀️
Kadifemsii Hayris kızım 9. Aydan 1 yaşına kadar hiç kilo almadı şimdi 1 yaş 20 günlük daha yeni kilo almış çok hareketli 9. Aydan beri yürüyor doktor normal dedi aldığı kaloriyi de yakıyor dedi sizinkide hareketli olduğu için olabilir mi
Yarim_Kilo_Kiyma Hayris Öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toplar miniğimiz 🌺Mesele ek gıda olarak nasıl beslenidiz? Özellikle her gün veriyorum dediğiniz neler var? Neler yedi. Bizde 9 aylığız merak ettim, ek gıda yiyoruz
gizemsbsl Hayris instagramdan hstalanmayançocuk diye sayfa var orda çok güzel tarifler var bebişlerimiz için kilo aldırıcı bir bakın isterseniz
Hayris Yarim_Kilo_Kiyma mutlaka yumurta sarısı vermeye tam buğday ekmeğinden verdim süt alerjisi oldugu için peyniri kesmek zorunda kalmıştım kendi yaptıgım lor peynirden veriyordum salatalık içi bide
Yarim_Kilo_Kiyma Hayris Ekmek içi yerine özel bebe biskivisi ya da ruşeymli yulaf verseydiniz. Mesela ben kıymayı haşlayıp bi iki çevieip sarımsak ile yumurtayı öyle veriyorum. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı pekmez. Ona özel yemek yapmanız çok güzel ama ne kadar faydalı ve vitaminli önemli olan o Açıkcası. Mesela ben hiç ekmek içi vermedim tabi herkesin kendi hür iradesi. Mesela İrmikten mama yiyor mu. İrmiği ilik suyu ile pişirin ve içine kırık ceviz badem fındık deneyin. İnşallah yer. Şöylede birşey var eğer sağlıklı ise bir bevek kilosu ne kadar önemli bilemedim. Birde kilosu ne kadar bebeğinizin merak ettim yanlış anlaşılmasın lütfen
Yaprak2019 1 yasindaki kizim da oyle hala 8 kilo yumurta alerjisi var o yuzden onu da veremiyorum dr cok harektli normal dedi bi kadar kahrolmaniza gerek yok bazen ne verirsek verelim almiyorlar kilo ben de kucukken oyleymisim ki su an da tam tersi vermek istiyorum 🙃 veremedim
Kadifemsii Hayris doktor biraz saçmalamış mı acaba gerçi bebeğiniz daha 10 aylık ve o dönemler çok yemiyorlar hatta tadım dönemlerinde oluyorlar belki ondan demiştir
Hayris Kadifemsii evet şu ara yeme isteği iyice azaldı memeyi desen 2 dk emip bırakıyor hele gündüzleri hiç emmek istemiyor
Hayris Yarim_Kilo_Kiyma 10 aylık 8 kilo dediğiniz irmik lapasını meyveyle yapıyorum ben arada yediriyorum ama süt alerjisi oldugu için herşeyi veremiyorum verdiğim zaman aşırı gaz oluyor kakasını yapamıyor