Nesli_0668 Ben Instagram da takıp ettıgım avakado cu hasat Ağustos 1de başlayacak dedı danorım zamanı degıl ben gecen sok marketten aldım ama kötüydü
Neslihan1903 Glittery hayır yaz instaya bir sürü avokado satan çiftçi var baby avokado bir türdür Mersin’den gelenler daha lezzetlidir
Fitifiti Glittery Ben yerli tercih ediyorum. Uzun zamandır piyasada olanlar fazlası ile kılçıklıydı mesela,çok kötüydü. Biraz bekleyin derim
Seda19 Kız anacım bende Sakaryadayım bizde dün baktık heryere ama hiç biyerde yok, birileri stokladı ellam bize de çöpü kaldı 😁😁😁
Flamingom Glittery mevsimi değil eylül gibi baslar cins cins oluyor en güzeli kış aylarındaki cinsler. İnstada sayfalardan alın derim rengarenk bahce avokado kalite hesapları var var. Bunları yiyince bimdekiler tatsız gelir. Macrodakiler de o yuzden pahalı ama toplu alınca hem kaliteli hem uyguna geliyor. Ucuz olan olgunlaşmadan kararıyor ama bunlar kaymak gibi
Pinar_kb Glittery istanbulu bilemem ama a101lerde oluyor genelde bakın isterseniz olmadı internetten alabilirsiniz