Glittery Kizlar kizima avokado tattirmak istiyorum ama istanbulda avokado kitligi mi basladi bulamiyoruz hicbiryerde
Aryemus_3 Glittery Valla bende sürekli yedirirdim hiç bulamıyorum İstanbulda yoksa Elazig da olmaması normal
Zeyneplena34 Glittery Aslında her yerde var. Migros, şok, mopaş, file bizim burada çoğu markette var. Enteresan neden yok acaba sizin oralarda
Glittery Fitifiti gecen sene bu zamanlar bol bol alip yedigimi cok iyi hatirliyorum ki zaten yurtdisindan gelmiyomu
Neslihan1903 Glittery hasatına yeni başladı bir kaç haftaya gelir avokadonun da mevsimi hasat zamanı vardır.
Neslihan1903 Glittery onlarında hasat zamanı ☺️ Bir iki haftaya bol bol taze bulursunuz istersen instadan sipariş ver yeni hasat yapanlar satıyorlar hem yerli hem organik baby avokadoluyu tavsiye ederim
Fitifiti Glittery Ben yerli tercih ediyorum. Uzun zamandır piyasada olanlar fazlası ile kılçıklıydı mesela,çok kötüydü. Biraz bekleyin derim
Mommysharkdoodoodoodoo Bimde bile var aslında ama mevsimi değil isterseniz 4 mevsim manavlara bakın genelde orda olur
Glittery Mommysharkdoodoodoodoo oralarda bile bulamadik meshur bebek manavindan 5 kati fiyat verip almaya raziydim
Neslihan1903 Glittery hayır yaz instaya bir sürü avokado satan çiftçi var baby avokado bir türdür Mersin’den gelenler daha lezzetlidir