Gunes_kiz Merhaba kızlar. Alakasız ama bir sorunum var sormak istiyorum. Benim buzdolabım arçelik no frost buzdolabı. Buzluğu altta olan modelden. Buzdolabının yanları aşırı ısınıyor. Kullanan varsa sizde de var mı böyle bir durum? Acaba bu bir sorun mu?
neslihannt Gunes_kiz son günlerde benim de öyle aşırı ısınıyor Arçelik buzluğu altta bende bekleyeyim burda
Gulsen4224 Gunes_kiz Arçelik no Frost ve aşırı ısınıyor neden acaba 🙄buzluk altta da değil bildiğin yanıyor dışı mübarek
Mlkko Gunes_kiz genelde sicak oluyor zaten ama yaninda bir seyler varsa mesafe koyun araya biraz yanlari kapali kalinca da isiniyor
Mircet Gunes_kiz benim ki arçelik değil bosch ama bi kaç gün baktım çok sıcak soğukluk derecesini düşürdüm normale döndü
Gunes_kiz Gulsen4224 neden acaba yaa insan korkuyor. Normal değil gibi geliyor bana bu durum. Yarın arıycam servisi.
neslihannt Gunes_kiz aklıma gelen tek şey havaların çok sıcak olması ama alakası var mı yok mu bilmiyorum 🤣
Gulsen4224 Gunes_kiz aynen öyle çünkü aşırı aşırısı bi sıcaklık var hberfin kurduktan sonra aynı şekil dediler ertesi gün düzene girmişti ondan sonrasında böyle sıcaklık olmamıştı bu ara sıcak
hberfin Benimki profilo servis kurmaya gelince yanları sıcak olabilir bi sıkıntı olmaz dedi ama yinede servise sorun
Gunes_kiz hberfin buzdolabı geldiğinde yoktum eşim de birşey demedi. İnşallah normaldir ya. Daha alalı 3 sene anca oldu.
Gunes_kiz neslihannt evet aşırı sıcak bu ara havalar ama daha 40 dereceyi görecez o zaman napcak. Sürekli dolap kapağını da açmıyorum ki soğutmak için extra Bi efor sarfetsin.
maras46 neslihannt doğru düşünüyorsunuz hem havalar sıcak hem de günümüzde biz dolapları hep mutfak dolaplarının icinde ısınma yapması gayet tabii
Gunes_kiz Mlkko hiç dikkatimi çekmemişti bu zamana kadar. Normal bu mutfak dolabının buzdolaplık bölümünde duruyor. Biraz öne mi çeksem acaba
Mircet Gunes_kiz son zamanlarda buzluğunu fazla mı doldurdun ondan da olabilir bak soğuk tutmak için ekstra enerji harcıyor o zaman daha çok ısınıyor dedi servis kurbandan çıktık haliyle normale göre biraz daha fazla yiyecek var ben yazın bi tık daha düşürüyorum dereceleri aa bi dr bak kapak falan açık kaldıysada olabilir
Evelynn Gunes_kiz hayır normal benimde beko aynı ters model. Kapaklara uyarı yazmışlar çalışırken aşırı ısınma yapabilir normaldir diye.
sincaptanhallice Peki bizimkinden de katır kütür ses çıkıyor gün içinde. Sanki buz kırar gibi. Bunu yaşayan var mı? Nedir bu?