babyfaceee Kızlar merhaba kızım 4 ay 20 günlük hero baby nin gece mamasını aldım 4. Aydan itibaren olanını sütlü muzlu pirinçli diyo. Bilgi verirseniz sevinirim
Deniss99 babyfaceee onu bende aldım bebeğim 6 aylık ama kabiz olunca onu kestim probiyotikli aptamil aldım ama 6. Aydan itibaren
Thesra babyfaceee Mamayla besleniyorsa belki sorun olmayabilir ama anne sütü alıp ek gıdaya geçmeden önce bunların kullanımı uygun değill🌺
Nurdandefne babyfaceee kaşıkla vermiştim azar azar.Bir gece çok fazla ağlayarak uyandı iki saat sakinleştiremedim.Doktora götürdüğümde 6 aylık olana kadar verme dedi
babyfaceee [silindi] ölçüsü nasıl mesela kutuda 150 ml suya 3 yemek kaşığı diyo kızım onu içemez yiyemedim 150 ml 30 ml nasıl ölçek oluyo mama ölçeği gibimi acaba
babyfaceee [silindi] canım biberonla çekemedi kıvamlı biraz sulu oluncada olmadı biberon çok sevdi ama
babyfaceee babyfaceee 150 ml 3 yemek kaşığı diyo kutuda. Mamada 30 ml 1 ölçek mama kullanıyoruz bunu çözemedim
Thesra babyfaceee Üzülme ne kadar aldıysa kar almadıysa da mamalar öcü değil sonuçta sağlıklı olsunlar da anne sütü mama hiç farketmez canım😌 o zaman kullanabilirsiniz