Oozzee Ay yok asla! Kendim 1 kere içmeyi denedim iğrenç bi tadı vardı, benim içemediğim şeyi yavruma nasıl içirmeye çalışayım ki? Kaldı ki ilk 6 ay su bile vermemen gerekir.
Definem Deletedmom221 bebeğim çok gazlıydı 40-45 günlüktü tek sefer yaptım o gün çok rahatsız oldu ama sonra kendi kendine gazını çıkardı hep
Eymen01 Deletedmom221 araligina dikkat etmedim sabah 11 gibi veriyorum aksama doğru birde daha çok o zamanlarda oluyor birde yediklerine kimyon at kendine de yap aynı suyu içine şeker at ic sütünden geçer onada dahada rahat çıkartır
Ballilokmaayse Deletedmom221 bende içirdim canım çok işe yarıyor ama benim bebeğimin kilo alımı çok gerilemişti o yüzden bırakmıştım.ama çoğu kişi kilo alımı gerilemedi bebeğimin diyor
Melinacan Deletedmom221 canım zinco damla var eczanelerden alabilirsin gazlı çocuklarda çok işe yarıyor benim bebeğimde çok gazlı sürekli ağlıyordu bu damladan aldık şimdi rahat rahat uyuyor gazını çok rahat atıyor birde arada rezene tohumunu kaynatıp onu veriyorum oda çok işe yarıyor tavsiye ederim. Doktorlarda zinco ve rezene verebilirsiniz diyor
Eymen01 Melinacan oyle ama eskiler bizlere vermiş birşey olmamış başka türlüde almıyor ben doğduğun da şekerli suda verdim sarılığı kolay atlatsın diye bisey olmadı