MLSVS Bebeğim 4.5 aylık delirecek ellerini yiyor aşırı huysuz muhtemelen diş çıkaracak. Jeller varmış galiba kullanan oldu mu marka önerir misiniz
Geleyto MLSVS Benim bebeğim de 4 ay 20 günlük daha erken ama istersen alabilirsin dedi. Dentinox isimli bir jel önerdi.
Tuba MLSVS Jel yerine osanit diş topu öneririm. Bitkisel olduğu için gönül rahatlığı ile verebilirsiniz ☺️
Merveceylan MLSVS Asla jel kullanmayın. Katkı maddesi çok fazla onlarda.Granül kullanın eğer kullanacaksanız. Doktora da bi danışın. Ben tetagil diş granülü almıştım. Çok az kullandık şükürler olsun çok gerek kalmadı ama işe yarıyor gibi.
MLSVS Yoncaz dişten bence ellerini yiyecek artık komple ağzına sokuyor kusturacak derecede. Her bulduğunu çiğnemeye çalışıyo bi de ben kaşıyorum bazen çıldırıyo parmağımı ısırmaya çalışıyo
Yoncaz MLSVS bu dedikleriniz bizde de var . Damaklarına baktım yoktu diş belirtisi. Zaten 4. Ay atağı da var 😢
YorgunAnneyimvesselam57 Geleyto alma derim onun tadi oyle igrencki yanihem kokusu hem tadi berbat bisey disi mor olan bi jel var adi i htrlayamadim simd o daha iyi ve eykili ondanayni fiyattalarda
Minikmucizemmmmmm Bizimkide aynı durumda doktorumuz nurse harvey’s dentigel jel önerdi kullanıyoruz ama yınede cok hırslı
Minikmucizemmmmmm MLSVS benimki prematüre düzeltilmiş 4 ay 10 günlük normalde ise 6 ay 10 günlük beninimkinde fayda etmedi jeli sürüyorum yıne elleri agzında sürekli salya akıyor benim parmaklarımdan tutup agzına gotırmeye calışıyor vermeyince sinirlenip aglıyor ama belki sizin yavrunuzda farklı olur inşallah işe yarar
Muhasebeciana MLSVS en guzeli doktorunuza danisin cunku her dis jeli kullanilmaz bazilarinin icindr zararli maddeler varmis burada gormustum aylar once bir bayan bi marka ismi soylemis bu markayi kullaniyorduk cocuguma cok zarar verdi cocugum mos mor kesildi falan diye yazmisti bize doktorumuz tetagül granül onerdi ayrica zeytinyaginin icine 3-4 adet karanfil atip birkac saat bekletip onu da surun demisti en guzeli doktorunuzun önerdigi ilac olmali
Egelim MLSVS Jel önermem ama tetagil granül var, şiddetle öneriyorum. İçeriği tertemiz ve çok etkili. 4.aydan beri oğluma düzenli kullanıyorum, şu an 1 yaşında ve diş çıkarma bitene kadar da kullanacağım.
biribaldigeripekmez Egelim eczane de mi satılıyor ve temiz olduğuna nasıl eminsiniz. Bende çare arayanlardanim ama uyuşturucu maddeler var cogunda
Ca-ca MLSVS osanit diş topu mucize gibi rahatlatıyor. Tetagil de deneyebilirsiniz o da rahatlatıyor. Bir de jackn jill diş jeli. 3ünü dönüşümlü kullanıp memnun kaldım. Ama en en etkilisi osanit. Sakinleştiricisini ver hemen diyor annem :) gerçekten sakinleştiriyor kısa sürede.
Bebek-annesi MLSVS dentinox kullanıyorum ama karanfil ve zeytinyağ ile karışım yapabilirsiniz denemiştim.
Yasemin38 MLSVS yarım çay bardağı saf zeyri yağına 4 5 tane karanfil koyup buzdolabına koy ertesi gün diş etlerine masaj yaparak sür 3 günde bir yenileyebilirsin doğal diş jeli canım😊meyve emziğine sütünü dondurup verebilirsin ağrı kesici özelliği olduğu için rahatlatır
MLSVS Yasemin38 4.5 aylık ama karanfil zarar vermez dimi? Saf zeytinyağıyla masaj yaptım bi kaç kere salyası azaldı gerçekten de
miraninannesi18 MLSVS tetagil diye bir granül var cnm toz seklinde netten bir bak istersen. Hic bir zarari ve yan etkisi olmayan bisey. Rahatlatiyor agzi bize cok iyi geliyor denemeni tavsiye ederm🙏🏻 Jellerin icinde uyusturan etken var diye duymustum agiz ona alisirsa hep istermis. Bu tetagil de oyle bir sey yok