En_guzel_yanim Kızlar cuma günü kaynımın asker düğünü var. Pide ayran yapıcaz. İçini biz evde hazırlayıp pideciye vericez. Kaç kilo kıyma? Ve ne kadar iç gider? 3 kilo kıyma yeterli olur mu acaba. 70 80 kişiye 🙏🏻 bilgisi olan yazabilir mi
Zeyneplena34 En_guzel_yanim 70 80 kişiye cok az o kadar kıyma. Kır pidesi bile olsa. En az 6 7 kilo belki daha cok lazim olur
Kubra_2019 En_guzel_yanim 1 kg kıymadan 20 adet pide çıkıyor 4 kg kıyma alsanız yeter siz garanti yapın fazla olsun 5 kg kiyma anca coooook yeter hani pode olunca herkes fazla yer.
Kubra_2019 En_guzel_yanim evet kızımın mevlidi için ve çoklu misafir geleceği zaman yatırıyorum yemek yapamıyorum tak teşkilatlı yanına çorba salata yapıyorum tatlı aldırıyorum. Icecekler vs…
Kubra_2019 En_guzel_yanim Örnek veriyorum 1 kg kıymadan yaptıracağım zaman ●yarim kg domates cekiyorum rondadan ●4 adet kuru soğan cekiyorum ●1 Bas sarımsak ●7 8 adet biber ●baharatlardan göz kararı atıp biraz salça ekleyip eşime yogurturruyorum. Ginderuyiruk fırına.
Mirac_bbk En_guzel_yanim içine soğan maydonoz domates baharat yeşil biber kapya biber koyuyorum evde kendi yaptığım bu şekilde
Mirac_bbk En_guzel_yanim evet canım önce sebzeleri biraz geçirdim sonra kıyma ekledim az daha en son maydanoz ekledim tane tane olması güzel oluyor içinde ☺️