changeyourlife Kızlar ilk bebeğim ve deneyimim yok sizlerde 2. Ay aşınızı vurulduğunuzda herhangi bir yan etki oldu mu? Birde calpolu bebeğime dolaptan verdim direkt yediklerini çıkarttı sizce bi sorun olur mu soğuk verdim diye
Laden changeyourlife 2. Ay aşısı en zor geçen aşıydı. Ateş ve huysuzluk yapmıştı emzik emmeyi bırakmıştı. Aşıyı oldu mu bebeğiniz? Bazı bebeklerde hiçbir yan etki yapmıyor ama merak etmeyin.
Ayalayay changeyourlife dolaba koymanıza gerek yok ki. Oda sıcaklığında saklanıyor onlar ben hiç koymam
NEHIR21_BULUT18 changeyourlife pztsi olduk aşımızı çok şükür ateş çıkmadı 3 gün duş aldırmak yok denildi koluna su gelmemesi gerekiyormuş birde ateş çıkarsa diye bize fitil yazdı şurubunuzu dolapta bekletmenize gerek yok 25 derece altında oda sıcaklığında saklanabilir hem bebeğinize de soğuk vermemiş olursunuz Allah korusun hasta olur boğazları felan
Zlm changeyourlife bende bikac kere dolaptan verdim şimdilik birşey olmadı İkinci ay asisindada hiçbir etki görmedik ateşi falan yoksa bebeğinize vermeyin ilac
changeyourlife Laden evet yeni vuruldu calpol verdim ama doktor dolapta sakla demişti bende dolaptan verdim direkt o da yediğini olduğu gibi geri çıkarttı hiç böyle kusmamıştı tedirgin oldum korkmalı mıyım sizce
changeyourlife Ayalayay doktor dolapta saklayın demişti benimde deneyimim olmadığı için öyle koydum, sizce bi sorun olur mu calpolu verdim yuttu hemen geri yediğini çıkarttı
changeyourlife NEHIR21_BULUT18 bende sonra korktum birden kusunca inşallah bi sorun olmaz ya şimdi çıkarttım dolaptan dışarda dursa bozulur mu şuan ki şurup yoksa yenisi mi aldırsam
Laden changeyourlife ateşi var mı peki? Yoksa vermeyin ilaç. Calpol koyu kıvamlı olduğu için midesini bulandırmıştır. Benim kızımda hep kusar calpo verince koyu olduğu için
changeyourlife Laden yok ateşi falan iyi aşıyı vuran hemşireler eve gidince direkt ver dedi ondan dolayı verdim. Şurubu dolaptan çıkartıp artık oda sıcaklığında muhafaza etsem bozulur mu yoksa yenisi mi aldırmalıyım
Ayalayay changeyourlife yenisine gerek yok. Calpol yoğun kıvamlı olduğu için yutmakta zorlanmıştır . Benim bebeğim de zor içiyor şırıngayla az az sıkıyorum ağzına. Fazla giderse yutamıyor kusuyor.büyük ihtimal sizinde öyle olmuştur. Şırıngayla az az verin
changeyourlife Zlm bişey olmaz demi ya hiç öyle kusmamıştı hemen emzirdikten sonra verdim dolaptan direkt verdim o yüzden oldu sanki
NEHIR21_BULUT18 changeyourlife sevmemiştir belki o yüzden kusmuştur ama tekrar eden kusma varsa bi doktora götürün şurubunuzu yeni ise yeniden almanıza gerek yok bişey olmaz
Laden changeyourlife bozulmaz sanırım. Ben hiç dolaba koymuyorum şurupları soğuk oluyor hasta olur diye☺️
Mirayfiliz changeyourlife hiçbir yan etki yaşamadık,eğer ateş vs olmazsa hiç şurup vermeyin.Yan etki olmadığında veya olmasın diye aşıdan önce calpol verildiğinde aşının bir anlamı kalmıyor diye okumuştum.
changeyourlife Mirayfiliz yok ben aşıdan önce vermedim aşıyı vuran hemşireler eve gidince ver dedi diye verdim 6 saatte bir ateşi falan olursa verebilirsin dediler
Emine_dnz changeyourlife bende bugün vurdurdum bakalim nasil olur calpol verdim uyuyor ama rahat değil surekli uyanıyor