Deniz_cem2503 Mom356 aynılarını kullanıyorum 20 günlükken verdim hiç bi sorun olmadı sadece karnı açken vermedim o kadar
Ozbek42 Mom356 sizinle olan bapı tam sağlanmadan emzik vermeyin bence..ben 3.5 aylıkken bunu verdim tuttu mesela
Gul35new Mom356 canım ben 30 günlükken verdim tuttu hemen çok rahat ettim meme reddi de yaşamadım hiç süper memnunm ikili Aldım bende biri hep çantamda duruyr kutusunda
asell03 Mom356 şuan vermeyin 2ayına bir girsin o isterse tutar benim kızımda tutmuyor du 4tane emzik aldım tutma 2.ayına girdi bu emziği aldım şuan tutuyor uykuya iyi dalıncada atıyor
Asdfhl123 Valla arkadaşımın bebeği bir aylık hiçbir emziği tutmadı dün bundan almış şıp diye tutmuş şaşırdık birini tutmayan hiçbirini tutmaz lafı yalan bence bebek avent i direk tuttu
Ozbek42 Mom356 anladım .. allah kolaylık versin 😊 uyku sersemliği olunca verebilirsiniz. Emzik güzel bence
Bennur21 Kızlar mesala bu emzıkte 0 6 ay yazıyor ya 6 aya kadar kullanıp 6 ay olduktan sonra emzıgı degıstırıyozmu buyuk numarası var mı nasıl oluyor
Ozbek42 Bennur21 dün aldım 6-18 ay olanını oğlum 7. Ayına girecek.. emdikçe cık cık sesi geliyordu değiştirdim sıkıntı yok 😊 ama e bebekte kalmamıştı üretilmiyor dediler bende intetnetten aldım