Eliz34 6 ay önce doğum yaptım, doğum yaptıktan sonra eşim doğum parası için başvuru yaptı ben para yatmış zannediyordum ki bugün gidip baktım hesapta bişey yok niye öyle oldu, tekrar başvuru yapsam olurmu acaba
Gigyyy Eliz34 2 ay içinde yatar kontrol edin almazsanız para geri çekilir demişti sosyal yardimdaki kadın bana,sizin öyle olmuş sanırım
Gzmmm Sosyal yardımı arayın Para çekilmeyince geri hesaplarına gidiyor çizimde öyle olmuştu unutmuşuz almayı Sosyal yardımı aradık geri yatırdılar çektik
bluem Elfida-10 sut parasinda rapor islenmyor onu zaten direk devlet veriyor dogum yani (calismadign aylarin parasi raporlu oldugunuz gunler ) raporu muhasebeye veriyorsunuz eger sskli calisansaniz tabi sonra isleyince ssk parayi yatiriyor ayrica ben muahsebeciyim …
[silindi] E devlette ödeme aşamasında diyor. Martta doğum yaptım, Mayıs’ta başvurdum. PTT yı geçen ay aradığımda böyle bir ödeme gözükmüyor diyordu. Bir daha da umursamadım aramadım. Siz yazınca aklıma geldi, ne zaman çekiliyor bu para.