Mucizemsi Muverrih devlet hastaneleri çok az miktar ücretle bu ameliyatı yapıyormuş hatta doktor gerekli görürse ücretsiz yapılıyormuş
MasalMomy Mucizemsi Bence dert etmeyin yatıp kalkıp şükredin 🌺 çünkü büyük çok zor hep omuz ağrısı sırt ağrısı ve saklamaya çalışmak ile uğraşıyorsunuz.
Mucizemsi 2maviboncuk canım bi çocuğum var 1 buçuk yaşında. Emzirirken tam idealdi ama 11 aylıkken bıraktı dediğin gibi hem küçüldü hem söndü 😪 inşallah benim ki de senin gibi büyür
2maviboncuk Mucizemsi Seni çok iyi anlıyorum bi kere hamama gitmiştim kese atan kadın bence doktora git normal değil demişti çok üzülmüştüm ama şimdi ne büyük ne küçük emmeyi bırakınca yine aynı olmaz umarım 😕
Mucizemsi busrasilra14 çok haklısın canım ama böyle de kötü hissediyorum kendimi. Mutsuzum bisey yakışmıyor. Bence kadınlığın göstergesi onlar 🤭 eşimde eminim ki istemezdi ama üzülmeyim diye belli etmiyor. Çok isterdim birazcık bile olmalarını
busrasilra14 Mucizemsi bi kiyafet giydiginde doldur mesela icini canim olmaz mi. Yani var gorunsun benim kiz kkardesim onu cok yapar
Mucizemsi UraSsmom benim ki çok küçük canım ya yok denecek kadar küçük hemde 😏 keşke benim de büyüklüğünden şikayetim olsa ☹
Mucizemsi acemi_ana yaa benim de emzirirken iyidi 11 aylıkken bıraktı. Göğüslerim çok küçüldü kaldı. Bu arada benim Oğlumda 1 buçuk yaşında şuan. Bir de bisey soracağım eşiniz dert etmiyor mu yani şikayetçi mi bu konudan özel bi soru oldu kusura bakmayın 😇
Mucizemsi Mom987 ayy bi an hayal ettim de 90 beden alıp içini dolduran göğüslerle sahip olduğumu🤭 kız hayal etmesi bile güzel 😅
Mucizemsi 290521uygar Yaşayan bilir kardeşim gerçekten. Kendini kadın gibi hissetmeme giysilerinin yapışmaması üstelik birde alıngan oldum eeşimle film izlesek dolgun göğüslü biri olsa mesela dikkatini çekmese bile benim oturup ağlayasim geliyor
290521uygar Mucizemsi Çok haklısın, yine de inan değmez. Eşinin seni her halinle sevdiğine eminim. ♥️
Mucizemsi 2015 herkesin ki farklı demekki bende tüm erkekler iri göğüs sever sanıyorum. Bu arada eğer doktor uygun görürse devlet hastaneleri tüm masrafı karşılayarak ücretsiz göğüs küçültme ameliyatı yapıyor bilginiz olsun 🌸
nurelem Kadınlık hissi sadece göğüsten ibaret değil. Özgüven ekslikliğiniz var o yüzden böyle düşünüyorsunuz, büyük göğsüün tek çaresi silikon.
Mucizemsi nurelem özgüven eksikliğini tam da bu yüzden yaşıyorum Göğüslerimin küçüklüğünden. Yoksa başka konuda öz güvenim sonsuz. Sıkıntım bu yönde🤦♀️ yaşayan bilir malesef 🙌
Mucizemsi Akbasrabia yaaa canım sana şuan sarılmak istedim🥺 duygularıma tercüman olmuşsun. Evet gerçekten öyle herşeyden önce kendim için istiyorum. Bu durum beni her yönden etkiliyor çok mutsuz hissediyorum. Bu arada sevindim senin adına 🌸 inşallah bende yaptırabilirim çok zor ama olsun nasip belki olur
irem-355 Mucizemsi fiyatlar aşağı yukarı öyle sanırım bu işlemde ama kalıcılık olarak 2-3 sene kadar diye biliyorum tabi en doğru bilgiyi bi doktordan öğrenmek lazım