Busra5255 3 yıldır bu işi yapıyorum her iş gibi çağrı merkezinin de zorluğu var ama öyle aman aman bir zorluğu yok kızım 13 aylık bakıcı bakıyor 9 saat login yani hatta olma zorunluluğu var kendi şirketim için konuşuyorum 75dk molam var yarım saat Öğle molası ve toplu molalar var 10 ve 15 er dakika olmak üzere sabah 9:10 akşam 19:10 dince mesai biter haftasonları çalışmıyoruz mesai prim asgari ücret birde ticket yatıyor her ay eğer Takım liderin iyiyse evde düğünde olsa kimse bişey demez öyle işten atmak çağrı merkezi için kolay bişey değil 3 ay da çalışsan yıpranma payını vermek zorunda ki eleman bulmak çok zor evden çalıştığımız için İnternet parasını da veriyor şirket resmi tatillerde çalışmıyoruz şirkette olduğumuz zamanlarda servisimiz mevcut ücretsiz kızım bezi bıraktığı an ücretsiz kreş imkanımız var yani çalıştığın kurumun şartları çok önemli bunlara dikkat etmen gerekiyor birde sabır işi bizim banka olduğu için küfür falan binde bir duyarsınız ama gerek kazancım gerek çalışma şartlarım bana sunduğu imkanlardan çok memnunum ben