Balannesiiiiii Semire bende aynı durumlarım bu durumdan en sevdiğim Pantolonlarımı giyemiyorum. 57 kiloya düştüm ama göbek 94
Semire Balannesiiiiii owwww ne şansız insanlarız ama chloe thing ise yarıyor ama bırakınca hop geldi tabi imanın gevriyo
TheLatte Semire tek yaramiyodur heralde alt karinda calistim onunla birlikte . Aksama kadar toplam 90 tane cekiyodum mekiği .
Emirebru Minico 73 ten 63 e kendım dustum 20 gunde temmuzda emzırme bol su ıle abur cubur gereksız bırsey sokmamıstım agzıma
Zeynep11 Semire benim çok tatlı yemekten sanırım 🤐 ramazan ayına kadar göbeğim yoktu ramazanda 2 tepsi kadayıf yedim tek başıma 😐 ondan sonra birden bu göbek çıktı ortaya.
CatBoy Semire 57 kilo 96 göbek çevresi benimde göğüs yok, popo yok, bacaklar incecik bu 6 aylık hamile gibiyim ,😑 spor yapmadan gitmeyecek malesef. Ona da oğlumdan vakit bulamıyorum
Melek_annesi_06 Semire 56 kiloyum şuan sizin sayenizde ölçtüm 70 cm karnım tok ondan biraz fazla olabilir 😉☺️ çocuk doğurmak fiziğimizi illaki etkiliyor canım
zeyzey77 Semire İlk doğumda benimde senin gibiydi. 60 kiloya kadar düştüm 6 aylık hamile gibi göbeğim vardı
Melek_annesi_06 Semire Ne kadar iyisin canım Allah razı olsun senden 🌹🤗 ben tek öğün yesem bile hamurişi yerim sürekli ondan direkt göbek oluyor bunada şükür ☺️ teşekkür ederim