Ahmeteymenim Lliya bende alerjik olabilir diye düşünüyorum çünkü gün içinde çok sık kaşıyo uykuyla alakası yok cevabınız için teşekkür ederim 😊
Emirim Buyuk ihtimalle yedigi bisey alerji yapmıştır bizdede durum ayni vucudu sivilce gibi pütür pütür gözlerini burnunu kasimaktan uyuyamiyor bizim sut alerjimiz var ilacta kullaniyoruz ama çare olmuyor kaşıntıya
Ahmeteymenim Emirim aa ciddi mi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin değişik hiç bişey yedirmedim aslında ek gıdaya geçtiğinden beri hep aynı şeyleri yiyor bi türlü anlam veremedim
Ugggg Ahmeteymenim biz hastaneye gittik dün dışarda toplasa otobüsü bin in okadar iki elini yumruk yapip burnuna surtuyo kasiyo
deleted2310 Ahmeteymenim Oğlumda sık sık yapar kulağını ve gözünü çıkarırcasına kaşır ama uykusu gelince yapıyor.
Ahmeteymenim deleted2310 uykusu geldiğinde benim oğlumda yapıyodu onu anlayabiliyoruum ama bu daha farklı oyun arasında yemek yerken uykusunu alsa bile yapıyor başka bişey var muhtemelen alerjik bişey 😔
Hohomoromu Ahmeteymenim Belki enfeksiyon mikrop falan kaptı canım acile götürseydin keşke çocuk acil falan yok mu bulunduğun şehirde bu tarz durumlarda ilerlememesi için bekletmeyin derim 👍
Ahmeteymenim Hohomoromu evet var canım ama ben çocuğumu ne zaman acile götürsem ya bişeyi yok diye görderdiler yada saçma sapan tedavi uygulayıp çocuğumu mafettiler o yüzden mecbur kalmadıkça asla acile götürmem korkuyorum artık acile gitmekten
Ahmeteymenim Ugggg bu bahar ayları çok tehlikeli aylar aslında alerji salgın ne varsa bu zamanlarda çıkıyo çok dikkat etmek lazım 😔