AytenMina sevimlienerji ben marka olarak hiç bilmiyorum ama biz evimize tasınırken tülcümüz tanıdıktı eşim vardiyalı calıştıgı için yatak odasını karartma yapalım dedi iyi ki kabul etmişiz bizim uykumuzda cok kaliteli oluyor kızımın uykusu da gündüzleri de yatak odam daha loş ben tavsiye ederim 🥰
Grlnl sevimlienerji ben fon perdelerimi pilelerini kendim için açtırmıştım çocuğumda da işime yaradı gece sadece sokak lambasının ışığı gelsin diye aralık bırakıyorum. Yapay ışık gelişim hormonu salgılanmasını engelliyor derin ve kaliteli uyku için karanlık ortam olması gerekiyormuş. İyi edersiniz. Gündüz uykusu sıkıntı oluyor ama.
Papatyakiz [silindi] merhaba kimden aldınız acaba bide genel fiyatları bin lira arası 250 3 günlük falan mi
Zeyzey2019_ sokomel aslında karartma perde beyaz bile olsa içeriyi karartıyor. Kızımın odasında açık mürdüm var oda karanlık. Balkonda bej rengi var balkon karanlık.
sokomel Zeyzey2019_ bilemiyorum belki beyaz aldığım kalitesizdir ama siyah aldığım gündüz zifiri karanlık yapıyor. pencerelerimiz boy olmasına rağmen. ilk kez sinema odamız için almıştık. siyahlardan hep memnunuz.
Babygirll sevimlienerji canım benimde misafir odama aşırı güneş giriyordu misafir gelince güneşle birlikte ayaklandık diyorlardı bende instagram üzerinden bi sayfadan fon ve tül yaptırdım fiyatlarıda çok uygun diğerlerine göre cidden güneşi almıyor içeriye tülü de çok güzel keşke evin heryerini ordan yaptirsaymisim arkadaşımda yaptırdı o da çok memnun sıfır güneş
Mlsbrk Merhaba ben de kesinlikle black aout öneririm oğlumun ve kızımın odasında kullanıyorum daha uzun we sağlıklı uyku uyuyorlar bende instagram sayfasından aldım . Paradise-home16 dı çok kaliteli ürünleri var bakın derim ☺️
Mlsbrk sevimlienerji Merhaba ben de kesinlikle black aout öneririm oğlumun ve kızımın odasında kullanıyorum daha uzun we sağlıklı uyku uyuyorlar bende instagram sayfasından aldım . Paradise-home16 dı çok kaliteli ve uygun ürünleri var bakın derim ☺️
1prens1prensesannesii sevimlienerji ben oğluma kullanıyorum 3 aydır felan 15 aylık.. Odasını ayırdım çünki yaşına girer girmez. Hava aydınlandımı uyabıyordu. Blackout perde yaptırdım.. Çok memnunum.. Sorun şu ki ben uyanamıyorum yanında yattığım zaman hep gece zanneyorum yada sabah 9 mesela 5 yada 6 zannediyorum 😂😂ama oğlum için iyi oldu.
HeartShapedGlasses sevimlienerji ben taçın karartma perdesinden yaptırdım siyah. Çok memnunum o perdeden sonra sabah uyanma saati 1-2 saat daha ileri attı
Tatlican sevimlienerji Çok bilgim yok canm ama ablam evi aşırı güneş aldığı icin salonuna oşekilde stor perde yaptırdı çok memnun.
UraSsmom sevimlienerji Bizim odaya fon perde taktım çok iş görüyo cnm ama oğlumun odasına stor aldım kenarlardan ışık alıyo. Ha kötü değil iyi ama bence fon şeklinde perde alsan daha güzel olur ılık girmiyo o şekilde. Benim oğlum da gün ışığıyla uyanıyodu 5de 6da şimdi bazen 9 bazen 10 öyle kalkıyo şükür
sevimlienerji UraSsmom fon şeklinde olanlar pileli olmuyor mu internetten bakıyorum hep düz kumaş şeklinde
izmir3535 sevimlienerji bence fon alin.ben basta fonu kucuk aldim kenarlardan sizdirdi isigi sonra tam duvar boyunda aldim cok daha iyi oldu.storda kenarlardan isik sizdirabilir
sokomel sevimlienerji fon fon. storlar fon kadar iyi olmaz sağdan soldan yine ışık alır. ben sağdan soldan bir santim bile açsam oda aydınlanıyor.
UraSsmom sevimlienerji Canım düz oluyo karartma olanlar benim salona fazla gelen 2 fon perde vardı lacivert pileliler, onları taktım boşta duruyo diye o bile iş görüyo baya karanlık oluyo oda. Ama oğluma aldığım stor kenarlardan 15er cm bıraktığım halde ışık alıyo