Vildan2334 Aylns biraz gec duyduk kalp atışını rahim geride gibi bisey soylemisti sanirim doktor ama saglikla dogum yaptim çok şükür. İnsallah durum sizde de Sağlıkla ilerler
Aylns Vildan2334 inşAllah canım çok sağol 🤲🏻 mide bulantım var gibi hissediyorum ama gelen yok ne iyi gelir 😔
Vildan2334 Aylns bana hicbisey iyi gelmemişti maalesef o yuzden bisey diyemicem 😔 sadece kullandığım ilac iyi geliyordu prilam adi doktorunuzdan isteyebilirsiniz
Aylns Vildan2334 tamam canım çok sağol kızımda daha kötü mide bulantılarım vardı bunda sadece hissi var canım
Vildan2334 Aylns anladim gecmis olsun tekrar hastaneye giderseniz buraya da yazarmisiniz merak ederim ben
Aylns Vildan2334 canım bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama hala karın ağrım var 🤷♀️
Splash-Splash-Love Aylns Vallahi ben 9 haftalık oldum hala şiddetli ağrı çekiyorum. Her hafta korkudan hastanedeyim. Çok şükür bebek sağlıklı kanama, kahverengi akıntı falanda yok yani. Sadece kuru karın ağrısı. Gece uykumdan uyandıran cinsten hemde.
Aylns Splash-Splash-Love sağol canım bende kese vardı bebek yoktu yarın gidiceğim doktor belki ilaç düşürür demişti acaba ondan mı ağırıyor diye düşünmeye başlamıştım
Splash-Splash-Love Aylns Kullanıyor musun ilacı? Ne kadarliktı bebek görünmediği zaman. Ay umarım küçük değildir. Ben 8 haftalıkken bebek yok aldıralım dendi. Ama varmış meğer cihaz eskiymiş görünmemiş. Umarım sizin de böyledir
Aylns Splash-Splash-Love canım ertesi gün hapı almıştım ilişkiden hemen sonra ona rağmen hamile kaldım 5-6 haftalıkken kese vardı bebek yoktu yarın gidicem bakalım
Splash-Splash-Love Aylns Bende de olmuştu o umarım kötü bişey olmaz. Sağlıklı gebelik olur yani tabi istiyorsaniz eğer.
Vildan2334 Aylns ohhh cok şükür bugun aldığım tek güzel haber Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin agrilarin da kisa zaman da gecer insallah❤