NSZA2020 Aylns Bendede oluyordu o haftalarda uykudan uyanıyordum kanama olmazsa sıkıntı olmaz normal demişti benim doktorum
Kahveliseker Aylns bilgim yok ne desem yalan olur valla. Bence siz doktorun söylediği zamanı beklemeyin bebek varsa farkli bir sıkıntı olabilir ilac verilmesi gerekebilir o yuzden ihmal etmeyin derim. Dusuk sonrası üçüncü bebekte surekli ilac ve igne kullandım dokuz ay boyunca. Oyle dogum yapabildim.
Vildan2334 Aylns bende de aşırı agri vardi hatta ablamlar dalga geciyorlardi bebek daha mercimek kadar sen dogum yapar gibi agrim var diyorsun diye inanmamislardi ki ciddi agrim vardi bana da kanama yoksa sıkıntı degil demisti doktorum çok şükür sıkıntısız saglikla kucagima aldim ama siz mutlaka doktorunuza gorununn
Vildan2334 Aylns bizde de kese vardi bebek yoktu sonra bebek vardi kalp atisi yoktu calistigim yere gebe olduguma dair belge bile verememistim
Tuba Aylns inşallah gittiğinizde güzel haberler alırsınız🙏🏼 Eğer ağrınız çoksa gidin erkenden bile bence.
Vildan2334 Aylns biraz gec duyduk kalp atışını rahim geride gibi bisey soylemisti sanirim doktor ama saglikla dogum yaptim çok şükür. İnsallah durum sizde de Sağlıkla ilerler
Aylns Vildan2334 inşAllah canım çok sağol 🤲🏻 mide bulantım var gibi hissediyorum ama gelen yok ne iyi gelir 😔
Vildan2334 Aylns bana hicbisey iyi gelmemişti maalesef o yuzden bisey diyemicem 😔 sadece kullandığım ilac iyi geliyordu prilam adi doktorunuzdan isteyebilirsiniz
Aylns Vildan2334 tamam canım çok sağol kızımda daha kötü mide bulantılarım vardı bunda sadece hissi var canım
Vildan2334 Aylns anladim gecmis olsun tekrar hastaneye giderseniz buraya da yazarmisiniz merak ederim ben
Aylns Vildan2334 canım bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama hala karın ağrım var 🤷♀️
Splash-Splash-Love Aylns Vallahi ben 9 haftalık oldum hala şiddetli ağrı çekiyorum. Her hafta korkudan hastanedeyim. Çok şükür bebek sağlıklı kanama, kahverengi akıntı falanda yok yani. Sadece kuru karın ağrısı. Gece uykumdan uyandıran cinsten hemde.
Aylns Splash-Splash-Love sağol canım bende kese vardı bebek yoktu yarın gidiceğim doktor belki ilaç düşürür demişti acaba ondan mı ağırıyor diye düşünmeye başlamıştım